- 28,505
- 17,424
- 113
Ya tamam sensin aqİlk periyoda 50 de açsa gene oynardım aşırı tempolular Ekli dosyayı görüntüle 760217
Ya tamam sensin aqİlk periyoda 50 de açsa gene oynardım aşırı tempolular Ekli dosyayı görüntüle 760217
Tebriklerİlk periyoda 50 de açsa gene oynardım aşırı tempolular Ekli dosyayı görüntüle 760217
Ne diyorsun dostum sen açık açık soylede ağzının payını vereyim sesninAllah Allah
Asıl bombam partizanda sessizce bekliyorumHelall sapi vermissin ellerine![]()
Önce foruma faydan dokunsun sonra millete sözün vardı diye ahkam kes uzatma hadi kaybolNe diyorsun dostum sen açık açık soylede ağzının payını vereyim sesnin
KarşimAsıl bombam partizanda sessizce bekliyorum![]()
He gülümKarşim
Cevrimden sayildimi dost kupon ?Beyler benim konuları bilen bilir para muhabbeti olmaz çok herkese yardımcı olacağımi da herkes bilir lütfen para muhabbeti geçmesin bana güvenin durum neyi elveriyorsa yardımcı olurum zaten
Foruma ne gibi faydam olmadığını düşünüyorsun senin faydanin on katı olmuştur san şimdi ayak altından kaybol aç köpek seni hosstÖnce foruma faydan dokunsun sonra millete sözün vardı diye ahkam kes uzatma hadi kaybol
Sahiden başka bir konumu açsan kuponlarin için ?He gülüm
Kazandık mı 🤣🤣Şuan adını sorsan adama joker hakkını kullanacak dost ,![]()
1 tane kupon ne dert oldu be kardeşimSahiden başka bir konumu açsan kuponlarin için ?
Herkes cümlelerini seçerek kullansın arkadaşlar kalp kırmaya gerek yokForuma ne gibi faydam olmadığını düşünüyorsun senin faydanin on katı olmuştur san şimdi ayak altından kaybol aç köpek seni hosst
Dost benlik bir durum yok valla ortalık akrismasin diye dedim1 tane kupon ne dert oldu be kardeşim![]()
Hava atmamış ki amaç hava olsa tıtar açık olurPaylasma buraya aq git arka planda kazan kime hava atıyon havan kime yabancı
Olsun bı kopon daha kazanırız dostYok abi düşmedi 1.80 olması lazımmış
Bu salağı atın konudan ya herkese laf atıyor salak insanPaylasma buraya aq git arka planda kazan kime hava atıyon havan kime yabancı
Benim faydamın yuzde 1 i olduysa senin foruma faydan kuran çarpsın sana 1000 lira atıcam bak yuzde 1 diyorumForuma ne gibi faydam olmadığını düşünüyorsun senin faydanin on katı olmuştur san şimdi ayak altından kaybol aç köpek seni hosst