- 38,729
- 37,655
- 113
Şuan adını sorsan adama joker hakkını kullanacak dost ,Dostum Tebrikler bana bir roling sözün vardı hatırlarsan
Şuan adını sorsan adama joker hakkını kullanacak dost ,Dostum Tebrikler bana bir roling sözün vardı hatırlarsan
Harbi ortalık 56 oldu abi nasıl cikicaz işin içinden 😂😂Şuan adını sorsan adama joker hakkını kullanacak dost ,![]()
Roling yaptıracak sin değilmi reisGünaydın bayram erken geldi aw 😂
Evet kanka goruyom yazdığını 😂 biraz sabırRoling yaptıracak sin değilmi reis
uykudan beri takipteyizKardeşim bi uyuduk uyandık neler oldu
O durumları çok iyi bilirim dost valla Allah yardımcın olsunHarbi ortalık 56 oldu abi nasıl cikicaz işin içinden 😂😂
Liste çıkardın zaten dost harici Aycan olursa atarsınHarbi ortalık 56 oldu abi nasıl cikicaz işin içinden 😂😂
Yok dostum acele etmiyorum sözünü hatırladın mı diyorum 😄Evet kanka goruyom yazdığını 😂 biraz sabır
Konuyu kapattir özelden ulaş alenen yazma gönderdiği de kırılıyor göndermediğindeO durumları çok iyi bilirim dost valla Allah yardımcın olsun
Sen hiç birilerine rol yaptırdın mı dost ya da sans parası attın mıYok dostum acele etmiyorum sözünü hatırladın mı diyorum 😄
Tebrikler benden gelsin ilkİlk periyoda 50 de açsa gene oynardım aşırı tempolular Ekli dosyayı görüntüle 760217
Evet dostum yaptırdım şans parasida attım nolduki sıkıntın neSen hiç birilerine rol yaptırdın mı dost ya da sans parası attın mı
Kaldiki adamın sözü 2 ay öncedenSen hiç birilerine rol yaptırdın mı dost ya da sans parası attın mı
Helall sapi vermissin ellerineİlk periyoda 50 de açsa gene oynardım aşırı tempolular Ekli dosyayı görüntüle 760217
Allah AllahEvet dostum yaptırdım şans parasida attım nolduki sıkıntın ne