Direkt borca gidicek büyük çoğunluğuAynen dost kasanın değerini bil kolay kazanılmıyor saç baş yolduk
Direkt borca gidicek büyük çoğunluğuAynen dost kasanın değerini bil kolay kazanılmıyor saç baş yolduk
Aynı benim gibisin sende 100 e yaklasmadanbırakmak yok desene 😂Dost ben burdan devam ederim muhtemelen bir sonrakine katılırsın
Buna tebrikler umarım şansın yaver gider 100 k yalakarsin dostDost ben burdan devam ederim muhtemelen bir sonrakine katılırsın
Ama bir şey diycem, bonus çevrimi 1.80di inşallah düşer bonustan su sonuçlansin bakalım birAynen dost kasanın değerini bil kolay kazanılmıyor saç baş yolduk
Cok terletti geldi sonundaValla nerelerden geldik abi
Dostum Tebrikler bana bir roling sözün vardı hatırlarsanUmarım çevremden düşmüştür beyler heyecanla sonuçlanmasını bekliyorum
Dusmesede kaybımiz yokAma bir şey diycem, bonus çevrimi 1.80di inşallah düşer bonustan su sonuçlansin bakalım bir
Yani o cepteDusmesede kaybımiz yok![]()
Kardeşim bi uyuduk uyandık neler olduHepimize bol şans bu sefer biraz yavaş yavaş giderim
@egehandro kardeşimle ortak kasamiz
Kabul etmezse bi maç daha bilirsen Ekrem abi gibi payımı alırım 😂😂😂@Mrlbra adaş buralardasin hissediyorum 😂
Günaydın bayram erken geldi aw 😂Kardeşim bi uyuduk uyandık neler oldu