- 14,698
- 4,888
- 113
Arkadaşın yerine ben yazayım dostDün mesajlara cevap vereydin umut doğardı bi anda bugün![]()
Arkadaşın yerine ben yazayım dostDün mesajlara cevap vereydin umut doğardı bi anda bugün![]()
Koydun bu sefer kokledinWon be ammkk
Çayımı yudumlarken wonladiTemiz geldi hee rahat rahat
Benim de öyle dost. Açıkçası iyi hissetmek için fazla sebebimiz yok çoğumuzunGenel olarak kötü öyle sana noldu?
Afiyet olsun kesene bereketBeyler akşam yemeğine oturuyorum şimdi çevrim çekim ve dağıtım için buraya yazicam birazdan tekrardan
Hepinizin eline ağzına sağlık elimden geldiği kadar yardımcı olucam
Kesene bereket dost şimdidenBeyler akşam yemeğine oturuyorum şimdi çevrim çekim ve dağıtım için buraya yazicam birazdan tekrardan
Kimden ne gorduysem onu uyguluyorum ben dostDün mesajlara cevap vereydin umut doğardı bi anda bugün![]()
Afiyet olsun ve kesene bereketBeyler akşam yemeğine oturuyorum şimdi çevrim çekim ve dağıtım için buraya yazicam birazdan tekrardan
Kesene bereketBeyler akşam yemeğine oturuyorum şimdi çevrim çekim ve dağıtım için buraya yazicam birazdan tekrardan
Afiyet olsunBeyler akşam yemeğine oturuyorum şimdi çevrim çekim ve dağıtım için buraya yazicam birazdan tekrardan
Keyfin bilir kankaKimden ne gorduysem onu uyguluyorum ben dost
Her masayı yokluyoAfiyet olsun ve kesene bereket
Tebrikler dostumWon be ammkk
Djokovic mensike yenildi ne zaman emekli Olcan dostTebrikler dostum
Daha 5 sene var dostDjokovic mensike yenildi ne zaman emekli Olcan dost