- 28,575
- 17,628
- 113
Vardır onda o az kirli çıkı değil aqKumarcinin altını olur lagüldürme beni
Vardır onda o az kirli çıkı değil aqKumarcinin altını olur lagüldürme beni
Kendi paranın peşinden koşuyon ya çok kötü bişeyValla bizimde forumda 15 k alacak var ama iflayincada siklemiyorlar![]()
14-17 arası da beniim var istemiyorum zaten artık saldımValla bizimde forumda 15 k alacak var ama iflayincada siklemiyorlar![]()
Kanka sende mi bahtsızsın bu ara4 dk 9
Allah'a şükür benimde kimseye borcum yok hiç olmadı da hiçbir kredi kartı felanda kullandım çok şükür maasimla gecinirimNe borcu fero benim forumda reelde kimseye borcum yok borçlularım çok tek fark ifşalamam asla![]()
İste benim gibi ol peşini bırakma🤣14-17 arası da beniim var istemiyorum zaten artık saldım
Bi kaç kişi hariç cogu insan nankör burdaValla bizimde forumda 15 k alacak var ama iflayincada siklemiyorlar![]()
Bende 10-15 gün önce rol başarılı oldunda 4 kişiye borç verdim 1 kişi döndü bu satten sonra bir kişiye borç vermem dedin gibi esseklikKendi paranın peşinden koşuyon ya çok kötü bişey![]()
Yok helal ettim ben uğraşamamİste benim gibi ol peşini bırakma🤣
Herkes kendi bilir dost zaten liste yapsak hepimizin alacaklı olduğu kişiler aynıdır14-17 arası da beniim var istemiyorum zaten artık saldım
Oda olabilir vallaHerkes kendi bilir dost zaten liste yapsak hepimizin alacaklı olduğu kişiler aynıdır![]()
Hüseyin'im gönder bakalım 1 k bjkvar askamBende 10-15 gün önce rol başarılı oldunda 4 kişiye borç verdim 1 kişi döndü bu satten sonra bir kişiye borç vermem dedin gibi esseklik