- 1,930
- 923
- 113
Botev Plovdiv II 0
FC Lovech 0
Dk 29
FC Lovech 0
Dk 29
Tecrübe diyorsun 👍Yalnız böyle bakiye yükselmez dost süreki iner çıkar sabit kalır uğraşır dururusn
Bonus da aldık ufak bir çevrimi var bir taraftan o da erişin sonra all in yaparız zatenYalnız böyle bakiye yükselmez dost süreki iner çıkar sabit kalır uğraşır dururusn
Hee tamam o zaman dostBonus da aldık ufak bir çevrimi var bir taraftan o da erişin sonra all in yaparız zaten
Seka grubunun hespinde var 4 sağlayıcı dost dumanda olada sekadaDumanbette istediğin sağlayıcı oluyor mu b böyle
OluyoDumanbette istediğin sağlayıcı oluyor mu b böyle
Getirtecehiz dost biz son saniyeleri adamlariyiz 45+da ikisinide koyarız3de 2 güzel sonuç aslında şu futbollardan birisi gelse rahatlariz
Sacbas yokdurmadan gelen kuponalr zevkli olmuyorGetirtecehiz dost biz son saniyeleri adamlariyiz 45+da ikisinide koyarız
Dimi abi bu sefer yapalım birkaç seferdir baya sikintidayiz 😂Sacbas yokdurmadan gelen kuponalr zevkli olmuyor![]()
Ben inandım bu sefer hedefe ulaşacağızDimi abi bu sefer yapalım birkaç seferdir baya sikintidayiz 😂
Olmazmi,,,İkindi çayini özlemişim gardasim,,içiyorum şuan..@aSiRuH06 hoşgeldin abi, çay var mı
Yattık o vakit..daddddsdddBen inandım bu sefer hedefe ulaşacağız
Ooo asicim benimki duple olsunOlmazmi,,,İkindi çayini özlemişim gardasim,,içiyorum şuan..