- 6,654
- 8,779
- 113
19.30 gibi başlarız Bir yemek yiyim bende. Umarım kazançlı geçer
Bol şans19.30 gibi başlarız Bir yemek yiyim bende. Umarım kazançlı geçer
Bol şanslar afiyet olsun19.30 gibi başlarız Bir yemek yiyim bende. Umarım kazançlı geçer
İran bomba attı kanka o da basket oldu potaya girdi 100lük sayıldı maçı İran kazandıIroni Nahariya
MK Ofat South
Basket Macı gözükmüyor ne oldu bunaa
Bol şans diliyorum dostum19.30 gibi başlarız Bir yemek yiyim bende. Umarım kazançlı geçer
Bol şanslar dostum19.30 gibi başlarız Bir yemek yiyim bende. Umarım kazançlı geçer
Eminmisin knkyaİran bomba attı kanka o da basket oldu potaya girdi 100lük sayıldı maçı İran kazandı
Eminim dostumEminmisin knkya
Bolsans19.30 gibi başlarız Bir yemek yiyim bende. Umarım kazançlı geçer
Bol şans vurucu19.30 gibi başlarız Bir yemek yiyim bende. Umarım kazançlı geçer
Bol bol şans19.30 gibi başlarız Bir yemek yiyim bende. Umarım kazançlı geçer
Cidden Maca ne oldu yok Mac knkEminim dostum
Mossad ajanlarından aldığım bilgiye göre ertelendiCidden Maca ne oldu yok Mac knk
Bende diğer sitede kayıp bonusuyla oynamıştım izliyodum. Maç durmadan duruyordu süre sıkıntısı vardı heralde en son gittiler yanlış gormediysem ertelendi muhtemelenIroni Nahariya
MK Ofat South
Bu mac kaybolduya
😔Bende diğer sitede kayıp bonusuyla oynamıştım izliyodum. Maç durmadan duruyordu süre sıkıntısı vardı heralde en son gittiler yanlış gormediysem ertelendi muhtemelen
Ne süresi knk buBende diğer sitede kayıp bonusuyla oynamıştım izliyodum. Maç durmadan duruyordu süre sıkıntısı vardı heralde en son gittiler yanlış gormediysem ertelendi muhtemelen
iran karışık şu anNe süresi knk bu