- 46,478
- 12,925
- 113
Kahkaha attım yemin olsun 😁Senin roll konularina bunu giyip mesaj yazacam bundan sonra.
Ekli dosyayı görüntüle 896563
Kahkaha attım yemin olsun 😁Senin roll konularina bunu giyip mesaj yazacam bundan sonra.
Ekli dosyayı görüntüle 896563
Bune la vay arkadaş bana musadeHala bir yerlerde arkamdan sövüyo 😀🤣Ekli dosyayı görüntüle 896562
Parayı bulalım da o kolay 🙂Olsun dost hepimiz hata yaparız sana yeni bir genel müdür lazım o zaman bir dahakine dikkatli seç 😂
Vay anasını œHala bir yerlerde arkamdan sövüyo 😀🤣Ekli dosyayı görüntüle 896562
Bırak şimdi mülayim senin çantacı kaldırıp indiriyormus sürekliParayı bulalım da o kolay 🙂
La kız burda sinana bak sen ya olacak iş değil yani nasıl bi yokluktaymıs böyleKaldırdım ona hadi foto at bebeğim ne hahaha olaya bak kendimi kesçem şimdi
Dedi mi sana da kaldırdım oh hadi foto at bebeğim diyeLan bu Sinan bize de kaldırıyor olmasın listeye aldığı zamanlar
Konuya yazmıyordum oku oku iyi sardı şeytan sinana bak sen herşey vardıda sinanda da sapıklıkta varmışHala bir yerlerde arkamdan sövüyo 😀🤣Ekli dosyayı görüntüle 896562
😂 😂 😂 😂Hala bir yerlerde arkamdan sövüyo 😀🤣Ekli dosyayı görüntüle 896562
Kesin profil fotosundaki gibi bişey bu herhalde acaba gerçek fotoğrafı mıydı oLa kız burda sinana bak sen ya olacak iş değil yani nasıl bi yokluktaymıs böyle
Sana gülmüyorum kardeşim o yavsagin hareketlerine gülüyorum@AllanSaintMaximin dostum komik olan bir durum göremiyorum
Mülayim in çantayı da cenabet yaptı desene ondan mülayimin de işler kesildi 🤣Bırak şimdi mülayim senin çantacı kaldırıp indiriyormus sürekli
Yok kardo yemediOlum bu Sinan ban yedi mi peki
Etiket atılmıyor lavuga niye ki😂 😂 😂 😂
Adam hem kumarci hem fakir hem abazaymış, Allah sevgilisine sabır versin
Bu adamın sevgilisi olsa forumdan medet mi umar arif efendi bu sapık dışarda bakıp evde duvarda hayal ediyordur 😁😂 😂 😂 😂
Adam hem kumarci hem fakir hem abazaymış, Allah sevgilisine sabır versin