Şu sevimliliğe bak maasallah
Şu sevimliliğe bak maasallah
Nasıl yaniEvet bana yazdı dahası da var fotoğraflar falan benden de talep etti
Bize kendini namazli abdestli camiden mescitten çıkmayan adamim ben diye tanitti bilemedik sapik olduğunu 😀Sende bir genel mülakat yapmadın mı işe alırken dost 😂
Çok yakışıklı çıkmış burda.
Tümbet sene sonu verir genelde bak şu 1 ay içerisinde Tumbetten makswin paylaşılır 11 ay soygun sonraÇok da zorlamamak lazım demekki bende sporda çok yüksek kazandığım zamanlar gittim baya üzerine oyunların ama kasa eritmekten başka hiç birşey yapmıyor. Bana yinede en sağlam veren hep tümbet oldu sağlam dediğim de zamanında 3.5 k denediğimde 50.60 k lar tümbetten almıştım betcolar dan hiç birşey göremedim
2li kombin tutar az dost 2 3k para geliyor çöken çöksün valla dert degilGörürüm ben seni bı gün kart borcu olan birine denk gelirsen 🤣
Olsun dost hepimiz hata yaparız sana yeni bir genel müdür lazım o zaman bir dahakine dikkatli seç 😂Bize kendini namazli abdestli camiden mescitten çıkmayan adamim ben diye tanitti bilemedik sapik olduğunu 😀
allah seni top ede yarıldım aQ
Bas bayağı para karşılığında fotoğraf talep etti bu ilk değil buraya üye olduğum zamandan beri devam eden bir şeyNasıl yani
30 dakikadır öyle bekliyor dost 😂Ödeme aşamasında dedi mi kanka dediyse eli kulağında
Kasa olursa denerim bı bakalımTümbet sene sonu verir genelde bak şu 1 ay içerisinde Tumbetten makswin paylaşılır 11 ay soygun sonra
Kaldırdım ona hadi foto at bebeğim ne hahaha olaya bak kendimi kesçem şimdiHala bir yerlerde arkamdan sövüyo 😀🤣Ekli dosyayı görüntüle 896562
Naptın? Kısmında kahkahayı bastım aqHala bir yerlerde arkamdan sövüyo 😀🤣Ekli dosyayı görüntüle 896562
Derdini anlattığı adam da s ediyor bunu haklı olarakHala bir yerlerde arkamdan sövüyo 😀🤣Ekli dosyayı görüntüle 896562
Olm bu ne aq 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Hala bir yerlerde arkamdan sövüyo 😀🤣Ekli dosyayı görüntüle 896562
Kanka sıkıntılardan dolayı öyle inşallah çok gecikmeden gelir 😅30 dakikadır öyle bekliyor dost 😂