- 10,005
- 8,534
- 113
Az kaldı biri kayicak ona haberi yokErhani jokerbette tokatlayana 1 k da benden promosyon
Az kaldı biri kayicak ona haberi yokErhani jokerbette tokatlayana 1 k da benden promosyon
Otursun kanka yeter ki kazan makarasındayım benKuponlar oturursa anca kanka![]()
Ban mi yedi oSen görmedin mi kanka önce murobaşkanla benim paraya çöktü. Roll sahibine attı suçu
Sonra bu bhatuna sarkmış özelden cinsel içerikli mesajlar. Bir de arkamdan her yerde sövmüş ifşa ettik diye 😅
beyni yok 😁Sen görmedin mi kanka önce murobaşkanla benim paraya çöktü. Roll sahibine attı suçu
Sonra bu bhatuna sarkmış özelden cinsel içerikli mesajlar. Bir de arkamdan her yerde sövmüş ifşa ettik diye 😅
Kanka her genç erkek gece çeker zatenBu arada hala bekliyoz çekimi beyler yanlış anlaşılmasın 😂
Kim o kardomSen görmedin mi kanka önce murobaşkanla benim paraya çöktü. Roll sahibine attı suçu
Ban yedimi burdanEvet bana yazdı dahası da var fotoğraflar falan benden de talep etti
hayır ne Hikmet ise yemediBan yedimi burdan
Ülkenin durumu gibi burası tacize ban yok dost. Ban yemediBan mi yedi o
Ole adamlardan hesap aliyorum dolandrima söz konusu bile olmaz ki puahaErhani jokerbette tokatlayana 1 k da benden promosyon
Çok da zorlamamak lazım demekki bende sporda çok yüksek kazandığım zamanlar gittim baya üzerine oyunların ama kasa eritmekten başka hiç birşey yapmıyor. Bana yinede en sağlam veren hep tümbet oldu sağlam dediğim de zamanında 3.5 k denediğimde 50.60 k lar tümbetten almıştım betcolar dan hiç birşey göremedimLisanslı yerde de oynadık mülayim yok abicim ya resmen dolandırdı beni 2000 dolar ya bir tane 10x atmadı bak 10x pragmaticte değil güya global site 10 dk da aldılar parayı böyle bi dava yok şok olursun abi sanki alt üst vurmuşuz maça anında yatmış gibi 2000 dolar bu ya her yerde güzel para nasıl çalıyorlar abi hiç oynatmadan 5 dk da yapıyolar işte oynanmaz ama bagımlıyız diye oynadık hep
Baskana yazdigi şeyleri paylassan ban yerdi kalıcıhayır ne Hikmet ise yemedi
Vay aw sapıkmıymış bu ibne
Görürüm ben seni bı gün kart borcu olan birine denk gelirsen 🤣Ole adamlardan hesap aliyorum dolandrima söz konusu bile olmaz ki puaha
Gerçek mi şaka mı buEvet bana yazdı dahası da var fotoğraflar falan benden de talep etti
Attım da takan olmadıBaskana yazdigi şeyleri paylassan ban yerdi kalıcı
Üzücü başından beri hiç sevemedim onu zatenÜlkenin durumu gibi burası tacize ban yok dost. Ban yemedi
yalan sevmem ben dostumGerçek mi şaka mı bu