- 7,697
- 10,685
- 113
Sen olmadan olmazdı dost iyi ki varsın@vurucu999 dostuma teşekkür eder. Başarılarının devamını yüce haktan niyaz ederim.
Sen olmadan olmazdı dost iyi ki varsın@vurucu999 dostuma teşekkür eder. Başarılarının devamını yüce haktan niyaz ederim.
arka planda takılıyorum ama bu ara şans uzak🙂Helal mülayim seni bilmesek 10 gündür kumara ara verdin sanıcaz
bu aralar üyeler arası şikayet gelmiyordu beklemedeyizBiri tokatlayacak ama dur bakalım kim
Forum bitmiş diye bi paragraf yazar hem adam beni dolandırıyor hem ben banlanıyorum sövünce diye görürüz 3 vakte
Erhan dua etsinde kuponları yatsın kazanırsa harbi sıkıntı 🤣Biri tokatlayacak ama dur bakalım kim
Forum bitmiş diye bi paragraf yazar hem adam beni dolandırıyor hem ben banlanıyorum sövünce diye görürüz 3 vakte
Enişte pokerden 10k dolar al da benim trusta çekelim çökeyim paraya konu açBiri tokatlayacak ama dur bakalım kim
10k dolara adam vuruyorlarEnişte pokerden 10k dolar al da benim trusta çekelim çökeyim paraya konu aç
Boncuklu tapancayla mi10k dolara adam vuruyorlar
Eniştenin 1 dolarına bile çökmem. 10k dolar eniştenin kalbini kırmaya değecek bi para değil. 20k dolar olsa kırardım ama 🤣10k dolara adam vuruyorlar
Bi avukat arkadadım var tutuklananların söyledigi rakamları duysan şaşarsınBoncuklu tapancayla mi
@Marley@Marley
@Malatyali44
@Hasim5454
@delaciox
@fearjr1992
@Kemal34
@Lazistan08
@ahmetcansarac61
@AllanSaintMaximin
@Mülayim6060 dostuma roll sözüm var.
Bu arkadaşlar ben diyince IBAN bıraksın bana hepizine çok tşk ederim katılım için.
Kalan dostlar da kusura bakmasın lütfen başka bir kazançta sözüm olsun
Dm si kapalı adamı seçmişsin tebrikler 🤣@Marley
@Malatyali44
@Hasim5454
@Lazistan08
@ahmetcansarac61
Dostlar siz @fearjr1992 IBAN bırakabilir misiniz? Herkese aynı anda gönderirsen hesap patlar heralde 😂
Senin ve gaddarimin dostluk kavramı bende bir ötede dost. Dost kelimesi tam karşılaşamıyor onu da bulana kadar bu tabiri kullanıyorum.Sen olmadan olmazdı dost iyi ki varsın
Bu kim proterya miSen daha şans kapanması görmemişsin mülayim aha böyle bitiklik yok 1.05 bile gelmiyor hatta kadar millete ödettik bak 5k yoksa enişte menişte kalmamıstı ortada kaza bela bi maç verdikte geldi dostlarımız sağolsun Ekli dosyayı görüntüle 896540
Kesene bereket kardo daim olsun@Marley
@Malatyali44
@Hasim5454
@Lazistan08
@ahmetcansarac61
Dostlar siz @fearjr1992 IBAN bırakabilir misiniz? Herkese aynı anda gönderirsen hesap patlar heralde 😂
Yağmurcu okur şimdi bi dm açma duası kendiliğinden açılır dmDm si kapalı adamı seçmişsin tebrikler 🤣
Yav dua et 5k ya fatura ödeyebiliyorsun. Attırma bana faturayı burayaSen daha şans kapanması görmemişsin mülayim aha böyle bitiklik yok 1.05 bile gelmiyor hatta kadar millete ödettik bak 5k yoksa enişte menişte kalmamıstı ortada kaza bela bi maç verdikte geldi dostlarımız sağolsun Ekli dosyayı görüntüle 896540
Bilmukabele güzel kardeşimSenin ve gaddarimin dostluk kavramı bende bir ötede dost. Dost kelimesi tam karşılaşamıyor onu da bulana kadar bu tabiri kullanıyorum.
Yok la aq 5k faturayı ödedi çocuk sağolsun proleteryaya kim verir 5kBu kim proterya mi