- 17,097
- 18,622
- 113
Çok dost biriktirmiş kardeism Salih ne güzel işte, hepimize nasıl yetsinOkudum listeyi seni göremedim dost hayırdır ne oluyor puaha
Çok dost biriktirmiş kardeism Salih ne güzel işte, hepimize nasıl yetsinOkudum listeyi seni göremedim dost hayırdır ne oluyor puaha
20k gitti zaten dostlar parçaladı vurucuyuAla ala ben bi tek bana özel muamele yapiyor zannediyodum vurucu dostum demek Reşat dostumuza özele dahil olmuş puaha
Pazartesi işe başladım eniştem limanda şükür düzene biniyor hayatım yavaş YavaşHelal paralı cemsin parasız olsa ne shellac kalmıştı etikette ne başkan
15k yeter ona dost puaha20k gitti zaten dostlar parçaladı vurucuyu
Bir sıkıntı yok biraz sıkıldım uzaklaşalim dedim ara ara giriyorum döneriz geri yakında 🙂Nerdesin dost forumu iyice terkettin bu aralar ins bi sıkıntı yoktur
Osimhenin yanında mi la o da en son limandaydiPazartesi işe başladım eniştem limanda şükür düzene biniyor hayatım yavaş Yavaş
Her baş her omuz her yürek işe başlayamazPazartesi işe başladım eniştem limanda şükür düzene biniyor hayatım yavaş Yavaş
Denize karşı çevir dedeyi öyle iyi veriyorPazartesi işe başladım eniştem limanda şükür düzene biniyor hayatım yavaş Yavaş
Gel dost forum suan çok durgun az hareket gelsin bari eniştenin bu aralar çok cani sıkılıyor puahaBir sıkıntı yok biraz sıkıldım uzaklaşalim dedim ara ara giriyorum döneriz geri yakında 🙂
Hahahahaah😂😂😂Erhan millete jokerbeti sormadan kapansa bari konu
@Victorosimhen liman işini birakti, seyyar isletmecilige geçti, kofte ekmekOsimhenin yanında mi la o da en son limandaydi
Aldik dost jokerlik işimiz kalmadi bugün hamdolsun yarina artik puahaErhan millete jokerbeti sormadan kapansa bari konu
Yok la kadrolu olarak başladım nerden bilim osimeniOsimhenin yanında mi la o da en son limandaydi
Helal mülayim seni bilmesek 10 gündür kumara ara verdin sanıcazBir sıkıntı yok biraz sıkıldım uzaklaşalim dedim ara ara giriyorum döneriz geri yakında 🙂
Gelecem gelecem dönüşüm güzel olacakGel dost forum suan çok durgun az hareket gelsin bari eniştenin bu aralar çok cani sıkılıyor puaha
Miktar ne kadar 39 k bonustu ne kadar kaldiÇekim verdik bakalkm hayirlisi
Biri tokatlayacak ama dur bakalım kimErhan millete jokerbeti sormadan kapansa bari konu