- 16,318
- 8,578
- 113
Geçen bi maça alt aldım son 1.5 dk kala 12 çıksa bile kazanıyordum 24 çıktı. Saçma sapan bi ligdi. Bunda da çıksınGeliiirt sen bana güven
Geçen bi maça alt aldım son 1.5 dk kala 12 çıksa bile kazanıyordum 24 çıktı. Saçma sapan bi ligdi. Bunda da çıksınGeliiirt sen bana güven
Niye çalışıyor mu O ikisiHakanla sinanin 65 maaşı yattı bugün galiba ortada yoklar
Sen benim basketteki profluğumu hala sorguluyormusun Monako tahminimden sonra kankaGeçen bi maça alt aldım son 1.5 dk kala 12 çıksa bile kazanıyordum 24 çıktı. Saçma sapan bi ligdi. Bunda da çıksın
Ooo Tahirim slottan indirdin herhalde yoksun piyasadsKalayı basayım mi cingar çıksın hshdd
Geçmiş olsun kamkaSassari gitti artık
Yooo gelir o yüksek ihtimalSassari gitti artık
Emekli bence ikisi de başka türlü bir insanın o kadar boş vakti olamazNiye çalışıyor mu O ikisi
İlk yarı bitimine 1 dk kala 72 sayı vardı 190 çıkar o maçta dengesiz onlar demiştim. Bu Fransızlar böyleDijon maçına noldu la böyle pota önüne sandalye attılar herhalde durmadan sayı oluyor
Maşallah 👏🏻 💸 🔥 🔥Dijon maçına noldu la böyle pota önüne sandalye attılar herhalde durmadan sayı oluyor
Sen bu işin vakkosusunİlk yarı bitimine 1 dk kala 72 sayı vardı 190 çıkar o maçta dengesiz onlar demiştim. Bu Fransızlar böyle