- 2,653
- 1,048
- 113
Üstteki yatmış sadece3 kupondan birisi bile gelirse 4 arkadaşa rol açtirirım
Ekli dosyayı görüntüle 732755Ekli dosyayı görüntüle 732756Ekli dosyayı görüntüle 732757
Üstteki yatmış sadece3 kupondan birisi bile gelirse 4 arkadaşa rol açtirirım
Ekli dosyayı görüntüle 732755Ekli dosyayı görüntüle 732756Ekli dosyayı görüntüle 732757
resmî olarak haklısınÜstteki yatmış sadece
Harbi iyi oynamış kuponları üsttekide tekten gitmişhayırlı olsun sonunda resmi olarak bu da won kankam, kesene bereket ins kazancın daim olsun 🙏 aman haa burda milletin gazına gelip sakın aceleyle kupon yapma, senin kendi stilin süper aynen devamkeee
kesene bereket reis@butragueno @ygtygt @Fterim1905 @Hamzaxaslan @JoeQuanqa @ferdikadıoğlu
Beyler destek için teşekkür ederim, 3'de 2 geldi fena sayılmaz. Akşam bir tur daha yaparız duruma göre, Suat sizle iletişime geçer, isteyen rol açar isteyen sigara içer keyfinize nasıl gelirse 😂
Ben pazar yapacağım ağabey kesene bereket@butragueno @ygtygt @Fterim1905 @Hamzaxaslan @JoeQuanqa @ferdikadıoğlu
Beyler destek için teşekkür ederim, 3'de 2 geldi fena sayılmaz. Akşam bir tur daha yaparız duruma göre, Suat sizle iletişime geçer, isteyen rol açar isteyen sigara içer keyfinize nasıl gelirse 😂
Kesene bereket dost@butragueno @ygtygt @Fterim1905 @Hamzaxaslan @JoeQuanqa @ferdikadıoğlu
ben rol açarım muhtemelen para lazım 😅 kesene bereket tekrardan kanka kazançın daim olsun ins 😌@butragueno @ygtygt @Fterim1905 @Hamzaxaslan @JoeQuanqa @ferdikadıoğlu
Tebrikler kesene bereket dostum@butragueno @ygtygt @Fterim1905 @Hamzaxaslan @JoeQuanqa @ferdikadıoğlu
Kazancın daim olsun reis 🔐