- 15,107
- 15,795
- 113
Tüm ödüller gönderildi kesene bereket kazancın daim olsun dostum @vurucu999
Zor kanka çok zor ilk 24 e girmesi bile yeter şu anValla kardo UEFA da şuanda oynucamız 7 maçı da alması lazım havayı yakalaması için
Yenilmicek takım değil hepsi
25 milyonluk Karabağ geleni geçeni tokatlıyor
Ben onla muhabbetı kestım kendılerıne yapılsa konu acarlarBoşver dursun
Geçen erhanla maç takip ettik. Sözde o da atacaktı. Gündüz slotta yedim parayı yazmış. Bu bir de 3. yapışı. Bir de üstten konuşuyor . Haksızken haklı olacak. Diyecek söz yok bunlara
Hepimiz kestik sineye çekiyoruzBen onla muhabbetı kestım kendılerıne yapılsa konu acarlar
Yemin ederim o kadar haklısın ki 50 TL atmaya bile üzülüyorum çünkü hep kayıpOyle kayiplar yasiyom ki siteye atmaua korkuyom gidip yiyim bari baska sekilde parayi gff
Valla ya emekler bosa gidiyor midem bulaniiyor artikYemin ederim o kadar haklısın ki 50 TL atmaya bile üzülüyorum çünkü hep kayıp
1. Adımı geç gerisi kolay sende doostYemin ederim o kadar haklısın ki 50 TL atmaya bile üzülüyorum çünkü hep kayıp
Yok kanka valla yok sabah mamosye dost rol açtırdı yani yazik o giden paraya valla süre bitiyor ondan sonra 4 sayı çıkıyor tek sayıyla kayıp oluyor1. Adımı geç gerisi kolay sende doost
Olanustu bir söz vallaOyle kayiplar yasiyom ki siteye atmaua korkuyom gidip yiyim bari baska sekilde parayi gff
Bültenin dolu saatlerini değerlendirmeyip boş saatlerde boş maçlara oynuyordost biz eşşeğizYok kanka valla yok sabah mamosye dost rol açtırdı yani yazik o giden paraya valla süre bitiyor ondan sonra 4 sayı çıkıyor tek sayıyla kayıp oluyor
Bana neden odul atmadın dost listede yokmuydum puahaYok kanka valla yok sabah mamosye dost rol açtırdı yani yazik o giden paraya valla süre bitiyor ondan sonra 4 sayı çıkıyor tek sayıyla kayıp oluyor
Ugrasip duruyoz sonra hem siteyle ugras bosuna fast ucreti ode sonra kayip falan vakit kaybi yaniOlanustu bir söz valla
Bu sabah saat 6 da sıfırladım resmen kafayı yedim dost sağlık ta gidiyor para da artikUgrasip duruyoz sonra hem siteyle ugras bosuna fast ucreti ode sonra kayip falan vakit kaybi yani
Arka planda sana ulaşmıştır yoksa rezillik çıkarmıştn şimdiyeBana neden odul atmadın dost listede yokmuydum puaha
Oo çoktan kıyamet kopmuştu dost puahaArka planda sana ulaşmıştır yoksa rezillik çıkarmıştn şimdiye
Kanka beni eklemedi o yüzden atmadim@wasil kanka sen IBAN atmadin
Yav ben kendi payımdan atacağım sen atKanka beni eklemedi o yüzden atmadim
Kaldı ki adam 250 fazla attı senin için zatebYav ben kendi payımdan atacağım sen at