- 28,061
- 27,277
- 113
Bu oris sağlam sitemi
Doymamis cocuk meto@Victorosimhen sen daha yenı yemek yemedın mı dostum
Eyvallah dost 🙏Listedeki dostlar IBAN atsın gelince vakit kaybetmeden gönderelim ödülleri
Oduyordu en sonBu oris sağlam sitemi
Karnını doyurdun mu bugün dostEyvallah dost 🙏
Doğru yanlışkla bana gönderdiğin 10 k dan geriye kalandi değil miSabah bana 1k göndermiştin oraya at gaddar haahhahaha
Bilmiyorum knkBu oris sağlam sitemi
Kimse arkadan vermek zorunda birakilmasin pardon arka planda diyecektimOn planda olmak iyidir dost 😂😂
Öglen yemek yedim knkKarnını doyurdun mu bugün dost
Tobe sinanKimse arkadan vermek zorunda birakilmasin pardon arka planda diyecektim
La bu lafından sonra vurucu sna odul atmaz artik puahaKimse arkadan vermek zorunda birakilmasin pardon arka planda diyecektim
Odül umrumda degil neşe yapamazsak anlami yok 😀La bu lafından sonra vurucu sna odul atmaz artik puaha
Yanlışın vardır yememişsindir kanka bir daha düşün bakÖglen yemek yedim knk
Tam okumuyo mesajları beğenip geçiyo 😀😀La bu lafından sonra vurucu sna odul atmaz artik puaha
Hahahahahaha 10k nın bundan haberi varmıDoğru yanlışkla bana gönderdiğin 10 k dan geriye kalandi değil mi
Olum adam bugün roll yaptı dağıtım bile yaptıYanlışın vardır yememişsindir kanka bir daha düşün bak
Harbimi biz neden kendimizi yırtıyoruz yazmak için ben yazmam artik puaahTam okumuyo mesajları beğenip geçiyo 😀😀
Olsun yemek yememe fantezi var onun yememiştirOlum adam bugün roll yaptı dağıtım bile yaptı
Bi azdan tost yapcam k nkOlsun yemek yememe fantezi var onun yememiştir