Eyvallah gaddar@wasil i de hatır kontejyanindan alalım o da dar gün dostudur
Eyvallah gaddar@wasil i de hatır kontejyanindan alalım o da dar gün dostudur
Bende o işBirisi roll yapip tuttursun da bizi de görsün 😂🤣
Allah yardımcın olsun dm ler kanser edıyor adamıŞimdilik bitti dostlar kimseyi alamıyorum daha kimse Gönül koymasın çok dağıtıyoruz. Arka planla da verdiklerimiz oluyor
Eskiden bende arka plandaydım 🥺🥺🥺Şimdilik bitti dostlar kimseyi alamıyorum daha kimse Gönül koymasın çok dağıtıyoruz. Arka planla da verdiklerimiz oluyor
Kesene bereket dostŞimdilik bitti dostlar kimseyi alamıyorum daha kimse Gönül koymasın çok dağıtıyoruz. Arka planla da verdiklerimiz oluyor
1 numara da yazdı ama kaçırmadı yine tek tahminde bulursun muhtemelenAllah yardımcın olsun dm ler kanser edıyor adamı
Kankq onun yöntemi cok basit la. Dm kapatiyorsun sana yazmasini istediginle takiplesitorsun missAllah yardımcın olsun dm ler kanser edıyor adamı
On planda olmak iyidir dost 😂😂Eskiden bende arka plandaydım 🥺🥺🥺
GönülŞimdilik bitti dostlar kimseyi alamıyorum daha kimse Gönül koymasın çok dağıtıyoruz. Arka planla da verdiklerimiz oluyor
Lıverpoola penaltı mı attı bu hafta1 numara da yazdı ama kaçırmadı yine tek tahminde bulursun muhtemelen
Nigerian mi1 numara da yazdı ama kaçırmadı yine tek tahminde bulursun muhtemelen
PahahshshshLıverpoola penaltı mı attı bu hafta
Yiğidin Mali ortadadırOn planda olmak iyidir dost 😂😂
Doğru ben şahidimŞimdilik bitti dostlar kimseyi alamıyorum daha kimse Gönül koymasın çok dağıtıyoruz. Arka planla da verdiklerimiz oluyor
Tebrikler dost güzel dağıtım kesene bereketŞimdilik bitti dostlar kimseyi alamıyorum daha kimse Gönül koymasın çok dağıtıyoruz. Arka planla da verdiklerimiz oluyor
Sabah bana 1k göndermiştin oraya at gaddar haahhahahaListedeki dostlar IBAN atsın gelince vakit kaybetmeden gönderelim ödülleri