- 9,838
- 2,250
- 113
25k da iyi
Hesonuclanır simdi
Kanka sen iyi kalplisin ben olsam bırak fazla yi herkesten 50 havale ücreti keserimHic deme ya sözde 200 400 dagitacajtkm 5k kalacaktj sozde rahat edecektim rahat durmadim yine firsati degerlendiremedim hepsini dagittim acımi hatirlatma😀
O kadar kesmiyor kiKanka sen iyi kalplisin ben olsam bırak fazla yi herkesten 50 havale ücreti keserim
Banka değil zaten ben kesiyorum hahahahahahaO kadar kesmiyor ki
Neler kaybettik neler alıştık valla artıkSans çok defa geliyor dost ama sabır olmadığı için aldigimizi da 1 çırpıda geri veriyoruz
10 kişide 500 iyi paraBanka değil zaten ben kesiyorum hahahahahaha
Aynen birazsn kesecem hazır ol sende hahahaaha10 kişide 500 iyi para![]()
50 çok değil miAynen birazsn kesecem hazır ol sende hahahaaha
Ne yapalim dedik @vurucu999 beye 400 yazsak ayip olur 550 atak millete faydasi dokunuyorKanka sen iyi kalplisin ben olsam bırak fazla yi herkesten 50 havale ücreti keserim
Sen şimdi naneyi yemedin mi@vurucu999 dağıtımı metin yapabilir mi![]()
Hakandan 100 keselim @murobaşkan50 çok değil mi
3 kısıye yaparım bu hafta cok dagıttık sıkıntı olur@vurucu999 dağıtımı metin yapabilir mi![]()
Aynen 75 olsun bari hahahahaha50 çok değil mi
Hakan alcagını kım soledıHakandan 100 keselim @murobaşkan
AlirsaHakan alcagını kım soledı
Akşam ders ver biraz mübarek hahahahahaNe yapalim dedik @vurucu999 beye 400 yazsak ayip olur 550 atak millete faydasi dokunuyor
( yagcilik loading...) 😀😀😀
Ne yapalim dedik @vurucu999 beye 400 yazsak ayip olur 550 atak millete faydasi dokunuyor
( yagcilik loading...) 😀😀😀
bu cocuk cok gıcık ya yakup- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com