Valla ben de seni göremiyordum kanka. Her sey yolundadir umarımİnsan arada bi gözükür selam verir biz göremiyoruz
İş güç Dertler çoğaldı borçlar çoğaldı ama sağlımız yerinde dost tırmanmaya çalışıyoruz sende iyisindir umarımValla ben de seni göremiyordum kanka. Her sey yolundadir umarım
Her şey yolunda cümlesine bi 500 kadar uzağız dost ateşle de her sey rayına otursunValla ben de seni göremiyordum kanka. Her sey yolundadir umarım
Enişte kim vurdurdu geneVurdura vurdura getirdin kuponu dost
Slot bagimlisi olmussun eniste 5 dk surmez rayina oturmasi tekrar raydan cikar tffHer şey yolunda cümlesine bi 500 kadar uzağız dost ateşle de her sey rayına otursun
Kimin maçı kimin kuponda belli değil dost ortalık karışıkEnişte kim vurdurdu gene
Sinan sende bu ara gözüme fazla kötü çarpıyorsun işine gelene bakıyon konularda işine gelmeyene bakmıyon ilk rolümde seni imparatorluğumun veziri yapıcamSlot bagimlisi olmussun eniste 5 dk surmez rayina oturmasi tekrar raydan cikar tff
Saglik olsun da her sey yoluna girer kanka. Iyiyim sag olasinİş güç Dertler çoğaldı borçlar çoğaldı ama sağlımız yerinde dost tırmanmaya çalışıyoruz sende iyisindir umarım
Hiç yakıştıramadım enişte böyle iş olmaz ayıp kim yapıyorsa olaylara el atman lazımKimin maçı kimin kuponda belli değil dost ortalık karışık
Eniste ayni uzakliktayim desem ayip.olur muHer şey yolunda cümlesine bi 500 kadar uzağız dost ateşle de her sey rayına otursun
Sana bakmayan ölsünSinan sende bu ara gözüme fazla kötü çarpıyorsun işine gelene bakıyon konularda işine gelmeyene bakmıyon ilk rolümde seni imparatorluğumun veziri yapıcam
bagımlıyız inkar etmiyoruz slot oynamak için böbreğimi satışa koyarımSlot bagimlisi olmussun eniste 5 dk surmez rayina oturmasi tekrar raydan cikar tff
Bak işte nerden yaklaşcanı iyi biliyor bu sinan varya tam şeytan 😁Sana bakmayan ölsün
Ne kadar enişte söyle ne kadar bi böbrekbagımlıyız inkar etmiyoruz slot oynamak için böbreğimi satışa koyarım
Sen eskiden yeni donlar giyen adamdin sonra donsuz kaldin simdi bobregin tehlikedebagımlıyız inkar etmiyoruz slot oynamak için böbreğimi satışa koyarım
500 bulup bi kupon yapmak için cumayı perşembeden kılmaya hazırımHiç yakıştıramadım enişte böyle iş olmaz ayıp kim yapıyorsa olaylara el atman lazım
Bosuna mi agarttik saclari 😃Bak işte nerden yaklaşcanı iyi biliyor bu sinan varya tam şeytan 😁