Yine TebriklerAbi az önce çok ayar oldum alttan yatınca karttan çekip buraya attık çok şükür diyelim vallahi ilaç oldu
Yine TebriklerAbi az önce çok ayar oldum alttan yatınca karttan çekip buraya attık çok şükür diyelim vallahi ilaç oldu
Tebrikler kralımAbi az önce çok ayar oldum alttan yatınca karttan çekip buraya attık çok şükür diyelim vallahi ilaç oldu
Ulan nankör erif ben aldığımda bu forumda odul vermediğim adam yok kazanamadım ki ben 30k kaybettim destek çık az banaAldıgında foruma ugramıyorsun ondandır kanka
Ödev mi wardı alll sanaaa yarrğğğaaaÖğretmenim öğretmenim
En sevdiğin hako kalp atmış aşk böyle bişeyAbi az önce çok ayar oldum alttan yatınca karttan çekip buraya attık çok şükür diyelim vallahi ilaç oldu
Bizde karttan çektik extra girdi bize puahhaAbi az önce çok ayar oldum alttan yatınca karttan çekip buraya attık çok şükür diyelim vallahi ilaç oldu
Kazansanda kaybetsende her zaman kardeşimizsin bir ihtiyacın olunca yaz cevap veren adam değildirAbi az önce çok ayar oldum alttan yatınca karttan çekip buraya attık çok şükür diyelim vallahi ilaç oldu
Daim olsun inş reisAbi az önce çok ayar oldum alttan yatınca karttan çekip buraya attık çok şükür diyelim vallahi ilaç oldu