- 2,321
- 2,086
- 113
Hiç bir şekilde yapamazsınUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
istanbulkarta aktarir ordan alisveris yapabilirsinUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Aynen o oluyoristanbulkarta aktarir ordan alisveris yapabilirsin
Direkt ATM sen QR ile çekiliyordu bi zamanlar bence halâ oluyordur uygulamayı iyi bi kurcala bulursun ben çektiydimUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Yanlizca betsona atiliyor ben baska yontem bulamadimUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Kral dm atildiUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Oraya nasıl atılıyorYanlizca betsona atiliyor ben baska yontem bulamadim
Playstore den kod alırsın oda 500 luk 900 civarına geliyorUstadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Bu vadofonplay aninda bakiye degil miOraya nasıl atılıyor
İstanbulkart bakiyesini nasıl eft ile kendi hesabına atıyor onu anlamadımİstanbulkarta yükle sonra EFT ile banka hesabına gönder
Öyle bi şey yok o anında bakiyede olur bu arkadaşın anında bakiye limiti yok bu ekran görüntüsünde yazan 1250 tl play store limiti sadece kart değilistanbulkarta aktarir ordan alisveris yapabilirsin
O nasıl oluyor üstadPlaystore den kod alırsın oda 500 luk 900 civarına geliyor
1250 tl limit var ustadYani vodafone pay sana limit vermemiş kardeşim sen neyi nakde çevirmeye çalışıyorsun onu anlamadım
Dostum hiç bulaşma %30 %40 civarına bozuyorlar pubg oyun içi parasına falan. Bozsan da katlayamayacaksın zaten. Sana verecekleri para maksimum 400 450 bunun için de değmez. Ay sonu boşu boşuna yemediğin miktarları ödemek zorunda kalma. Komisyon miktarları çok yüksek. Anında bakiye olsa 250 300 farkla razer gold alıp satardın işini görürdü ama google play limiti için değmez. Ben çok yaptım hâlâ mesaj atıyorlar limit var mı diye.Ustadlar bunu nakite çevirebilirmiyim bilgisi olan varmıEkli dosyayı görüntüle 859624
Olmuyor.ustad kurcalamadığım yer yokDirekt ATM sen QR ile çekiliyordu bi zamanlar bence halâ oluyordur uygulamayı iyi bi kurcala bulursun ben çektiydim
Yok hocam google play limiti bu anında bakiye olsa tamam da bu farklı.istanbulkarta aktarir ordan alisveris yapabilirsin