http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vodafone Fatura Erteleme

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,690
2,916
113
İyi günler. Dün bi siteden para cekicektim cektigim gibi faturami ödüycektim ama site parami ödemedi, üzüntüden paparamda beklettiğim paramıda başka siteye yatırıp o sinirle kaybettim ve hiç kalmadı

Mobil ödeme yaptıgım icin faturam biraz kabarık, vodafoneye mail attım, uygulamasından canlı destekle görüştüm ama taksitlendirme yapılmadığını söylediler. Faturamı taksitlendirme şansım varmı, 3-4 gün içinde o kadar para bulamam taksit taksit ödeyebilicegim bi yöntem var mı biliyomusunuz

Birileri önceden var yapılır diyodu ama yapılmıyomuş:( Yokmu bi yöntemi

Heisenberg

Atanamayan Mendel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
600
870
93
bunlar kan emici be bro mobil ödeme yapma girme bu işe sonrası ağır oluyor

alkaya96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,113
690
113
İyi günler. Dün bi siteden para cekicektim cektigim gibi faturami ödüycektim ama site parami ödemedi, üzüntüden paparamda beklettiğim paramıda başka siteye yatırıp o sinirle kaybettim ve hiç kalmadı

Mobil ödeme yaptıgım icin faturam biraz kabarık, vodafoneye mail attım, uygulamasından canlı destekle görüştüm ama taksitlendirme yapılmadığını söylediler. Faturamı taksitlendirme şansım varmı, 3-4 gün içinde o kadar para bulamam taksit taksit ödeyebilicegim bi yöntem var mı biliyomusunuz

Valla yok.bende 8 yıldır kullanıyorum vodafon.her ay 1400 fatura ödüyorum.gün gün.yanliz ödeyemezsen yeni kanun gereği icra ya gidemiyor.

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113

Türkcell yapıyor daha önce yapmıştım vodafone yapmıyor sanırım

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,690
2,916
113
Valla yok.bende 8 yıldır kullanıyorum vodafon.her ay 1400 fatura ödüyorum.gün gün.yanliz ödeyemezsen yeni kanun gereği icra ya gidemiyor.
Hat babamın üstüne o yüzden geriliyorum. Gerçi babam bilse bi şekilde öder ama onu zor durumda bırakmak ıstemıyorum. Bu dünkü site herşeyi berbat etti of