- 7,902
- 8,784
- 113
Şuan devam ediyor gösteriyor betcoda tabelalar çoğu zaman yanlış zaten kazanmış buKral iade mi olacak ama betcoda ilk periyod 19-25 yazıyor bunu bende bulmuştum ama kazanç mi verirler iade mi acaba sıkıntı o
Şuan devam ediyor gösteriyor betcoda tabelalar çoğu zaman yanlış zaten kazanmış buKral iade mi olacak ama betcoda ilk periyod 19-25 yazıyor bunu bende bulmuştum ama kazanç mi verirler iade mi acaba sıkıntı o
Sen ilk setten bagimsiz 2 .seti oynamissin ilk yari oynamamissin ki mac sonu oynamamissin ki gecerli yani seninkiKral iade mi olacak ama betcoda ilk periyod 19-25 yazıyor bunu bende bulmuştum ama kazanç mi verirler iade mi acaba sıkıntı o
Aynen kanka @kir678 kazandı bu için rahat olsun kayıp değilSen ilk setten bagimsiz 2 .seti oynamissin ilk yari oynamamissin ki mac sonu oynamamissin ki gecerli yani seninki
Benimki ikinci periyod ama reis şuan xli siteler evi favori gösteriyor ya ağır şekilde ikinci periyod baslaekende ev sahibine +10 handikap veriyordu inslah kazanç sonuçlandırılır ama iade eecekler gubime gekiyor 24 bekletip namussuzlarŞuan devam ediyor gösteriyor betcoda tabelalar çoğu zaman yanlış zaten kazanmış bu
Yok yok bazen ters açılıyor olabiliyor iyi dek gelmiş periyot bitince geçer para gorelim bakalımBenimki ikinci periyod ama reis şuan xli siteler evi favori gösteriyor ya ağır şekilde ikinci periyod baslaekende ev sahibine +10 handikap veriyordu inslah kazanç sonuçlandırılır ama iade eecekler gubime gekiyor 24 bekletip namussuzlar
2.set 21-25 bitmiş hocam senin oran gelmiş merak etmeBeyler şunu. Skor bilen varmi
İnslah kral yaYok yok bazen ters açılıyor olabiliyor iyi dek gelmiş periyot bitince geçer para gorelim bakalım
Oran yanlis acilmissa tmm da dep favori bemceBenimki ikinci periyod ama reis şuan xli siteler evi favori gösteriyor ya ağır şekilde ikinci periyod baslaekende ev sahibine +10 handikap veriyordu inslah kazanç sonuçlandırılır ama iade eecekler gubime gekiyor 24 bekletip namussuzlar
Güzel haberlerini bekliyoz kankaİnslah kral ya
Okadar değilde bütün limitleri kullandım padisahbette bide ayrı iki sitede 50 k yok ama parça parca 3 5 2 10 farklı kombinasyonlar yaparak krlaTebrik 50k mi bastin
Iyi afoyet olsunOkadar değilde bütün limitleri kullandım padisahbette bide ayrı iki sitede 50 k yok ama parça parca 3 5 2 10 farklı kombinasyonlar yaparak krla
İade olmaz gibi senlik durum yok bence kazanç olacak insllahİnslah kazanç olsunda ama genelde iade ediyolar böyle durumlarda bekliyorum reis
1 saate belli olurHala açıkta beklemede yazıyor ya sonuclanmadinbamussuzlar
Hatalı açılınca kaldırdılar sonuç gelir gelmez yansır paraHala açıkta beklemede yazıyor ya sonuclanmadinbamussuzlar