Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum VK Kaisar Maçı Bulamıyorum

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,251
18,220
113
Kral iade mi olacak ama betcoda ilk periyod 19-25 yazıyor bunu bende bulmuştum ama kazanç mi verirler iade mi acaba sıkıntı o
Sen ilk setten bagimsiz 2 .seti oynamissin ilk yari oynamamissin ki mac sonu oynamamissin ki gecerli yani seninki

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,934
1,696
113
Şuan devam ediyor gösteriyor betcoda tabelalar çoğu zaman yanlış zaten kazanmış bu
Benimki ikinci periyod ama reis şuan xli siteler evi favori gösteriyor ya ağır şekilde ikinci periyod baslaekende ev sahibine +10 handikap veriyordu inslah kazanç sonuçlandırılır ama iade eecekler gubime gekiyor 24 bekletip namussuzlar

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,902
8,784
113
Benimki ikinci periyod ama reis şuan xli siteler evi favori gösteriyor ya ağır şekilde ikinci periyod baslaekende ev sahibine +10 handikap veriyordu inslah kazanç sonuçlandırılır ama iade eecekler gubime gekiyor 24 bekletip namussuzlar
Yok yok bazen ters açılıyor olabiliyor iyi dek gelmiş periyot bitince geçer para gorelim bakalım

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,251
18,220
113
Oran yanlis acilmissa tmm da dep favori bemce