- 2,166
- 4,696
- 113
24 saat içinde oynanmazsa 1 oran olurNe olacak bu kupon arkadaşlar uzatmalarda durduruldu ms 1 dedik 1-0 yeniliyordu Ekli dosyayı görüntüle 213676
Umarım öyle olur 2 bin lirayı alırız ya24 saat içinde oynanmazsa 1 oran olur
İnsallahhUmarım öyle olur 2 bin lirayı alırız ya)
hayat kaybetmeni istemiyor olabilir umarımda öyledir abi şansın bol olsunBen takibi falan bırakmıştım 80 den sonra sonra baktım dur yazıyor falan![]()
üstad bi gelişme olursa yazar mısın buraya ? bende 1.5 üst demiştim ona göre bakayım siteye tekrarBen takibi falan bırakmıştım 80 den sonra sonra baktım dur yazıyor falan![]()
Madem öyle kupon sonuçlanması gerekiyor artı mackolik de halen dur yazıyo ms yerineBeyler ben maçı izledim hakem 6 dk uzattı, 93 de oyun durdu, snra kalan 3 dk yi oynatmadan maçı bitirdi. Yani kuponlarda kaybetti maç sonucu 0 1 tecil edildi kesin bilgi
Yarın macın başladığı saate sonuçlanırMadem öyle kupon sonuçlanması gerekiyor artı mackolik de halen dur yazıyo ms yerine
Bu 2 bin lirayı yedirmezler gibi ha oldu ki 1 Orandan saydılar bende çekiliş yapacağım burdaMaç kesin olarak durdurulmuştur.
Maç kesin olarak durdurulmuştur. Nasıl devam edeceği henüz bilinmiyor.
iki takımında twitter hesaplarında bunlar yazıyor şimdilik..![]()
İnsallah alırsın fakat söyle bir durum var 90 dakıka tamamlanmıs sıkıntı cıkabılırBu 2 bin lirayı yedirmezler gibi ha oldu ki 1 Orandan saydılar bende çekiliş yapacağım burda
valla üstad 3-5 dk için o kadar adamın tekrar toplanacağını sanmıyorum. halen de açıkta olunca 1 sayılacak gibi umutlanmaya başladım bende..Bu 2 bin lirayı yedirmezler gibi ha oldu ki 1 Orandan saydılar bende çekiliş yapacağım burda
abi 24 saat içinde oynanmaz ise ne olursa olsun isterse maçın bitmesine 10sn kala dursun maç oran 1 sayılır ve iddia bülteninde maç iptal edelir umarın taraftar iyice kudurur sahayı yakar yıkarda maç oynanmaz sizin içinvalla üstad 3-5 dk için o kadar adamın tekrar toplanacağını sanmıyorum. halen de açıkta olunca 1 sayılacak gibi umutlanmaya başladım bende..
dep in kaleciyi halletsinler o da yeter bana üstad içim soğur bariabi 24 saat içinde oynanmaz ise ne olursa olsun isterse maçın bitmesine 10sn kala dursun maç oran 1 sayılır ve iddia bülteninde maç iptal edelir umarın taraftar iyice kudurur sahayı yakar yıkarda maç oynanmaz sizin için![]()
hayatta tam herşey yoluna giriyor dirken depin kalecisi merabalar aqdep in kaleciyi halletsinler o da yeter bana üstad içim soğur bari.. adam 9 şut 1 penaltı kurtardı