http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Victorosimhen & Tekli

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
1.30

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,055
24,208
113
Ya sen yap takip edelim yada gizlice bana sponsor ol kimse görmeden hahahahha
Kardeşlerinin hepsi fakir fakirlikten ölenler oldu helvasını yapıp yiyemedik düşün
Valla 2 aydır en az 20 konuda dağıtım yaptım. Özelden çok attım.
Mülayim harici bir kişi dm yi usulca hiç yakmadı 1 yıldır. Geçmişte böyle değildi. Böyle etkinlik yaptığında 4-5 kişi o bir ay içinde kazanıp roll veya ödül verirdi. Şimdi hiç öyle birşey yok ya da bana yok. 4 defa attığım adam 5. Kez atmadım diye gönül koyuyor, laf sokuyor.
Zaten millet roll açmaya korkuyor dm yağmuru olacak diye. 20 kişinin birbiriyle muhabbeti var.

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,243
6,847
113
vay anasıını

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,789
12,688
113
Mülayim harici bir kişi dm yi usulca hiç yakmadı 1 yıldır. Geçmişte böyle değildi. Böyle etkinlik yaptığında 4-5 kişi o bir ay içinde kazanıp roll veya ödül verirdi. Şimdi hiç öyle birşey yok ya da bana yok. 4 defa attığım adam 5. Kez atmadım diye gönül koyuyor, laf sokuyor.
Zaten millet roll açmaya korkuyor dm yağmuru olacak diye. 20 kişinin birbiriyle muhabbeti var.
Bize de mi be 🥲 Tanıdığım nadir adamlardandir @Mülayim6060 ile @Marley

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,243
6,847
113
Herşey gibi burasıda değişti dost
Bir kazanç oldumu buraya attıysam
3 5 kişiyle para muhabbetim olur
gerisinede çekilişle çıkarsa atarım
Herşey daha boka sarıyor günden güne

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,789
12,688
113
Herşey gibi burasıda değişti dost
Bir kazanç oldumu buraya attıysam
3 5 kişiyle para muhabbetim olur
gerisinede çekilişle çıkarsa atarım
Herşey daha boka sarıyor günden güne
Onu bunu boşver dost. Bı dm at da roll yapalım. Senin şans paran nasip olmadı hiç 🥲🤣

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,243
6,847
113

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
O kadar haklısın ki sonuna eklencek bişey yok.

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,941
2,262
113
Roll hariç özelden gönderme haketmeyene bence

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,728
16,056
113
Ben de yeni gördüm geçen kim vardı demiştin diye yazmış osimhen Sinana da ben de ben vardım dedim sen de vardın ama ses yok kendisinden. Yarın yine açım diye dolaşır o zaman görürüm kendisini.
Yatmış 3 adım zorlayıp şaşırtmadı. Zaten kazansa bile 3 saat sonra 1,30 voleybola bastık yattık diyip 15 ine kadar açız knk para yok knk battık knk diye dönerdi.