Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Victorosimhen | Basket Handikap

Kupon Miktarı
1450
Kupon Oranı
1.86

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,159
6,784
113
Yok be dost bin TL nin nesini harciyacaksin 50k ödeme var onu düşünüyorum vllahi
Takılıyorum kankam ama dünden beri kuponlarını takip ettim maçları takip ettim yazdım bazılarına dönüş bile yapmadın ufaktan bozulmadım değil :) canın sağolsun sen kazan gerisi mühim değil, günün sonunda hepimiz zarardayız, bi şekilde çıkış yolu arıyoruz,bakalım ya nasip.

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,759
4,941
113
Takılıyorum kankam ama dünden beri kuponlarını takip ettim maçları takip ettim yazdım bazılarına dönüş bile yapmadın ufaktan bozulmadım değil :) canın sağolsun sen kazan gerisi mühim değil, günün sonunda hepimiz zarardayız, bi şekilde çıkış yolu arıyoruz,bakalım ya nasip.
He yok borclar var onları düşüyorum öylesine paylaşıyorum parayı bulursam dağıtım yaparız dost tabiki herkeze

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,159
6,784
113
He yok borclar var onları düşüyorum öylesine paylaşıyorum parayı bulursam dağıtım yaparız dost tabiki herkeze
Dağıtım kalsın kardom ben cevap vermemene istinaden demiştim sıkıntı yok işin gücün rast gelsin herkesin eli kolu bağlı zaten bu ibne oyunlar yüzünden. Umarım kurtarırsın borçlarını.

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,759
4,941
113
Dağıtım kalsın kardom ben cevap vermemene istinaden demiştim sıkıntı yok işin gücün rast gelsin herkesin eli kolu bağlı zaten bu ibne oyunlar yüzünden. Umarım kurtarırsın borçlarını.
Olabilir knk işim vardır sitede saolsun dost

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,839
1,548
113
Len ne dağıtımı biz ne anlatıyoruz sen nerenden dinliyon adamı tanıyoruz burdan biz başka bişey söylüyoz boş boş konuşuyon, o anladı beni.
Peki sen dolu dolu konusuyorsun, ne amacla adamin kuponlarina bol Sansa dleyip cevap vermedi dert yaniyorsun o zaman, cevap vermiyorsa yazmazsin olur biter ,

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,159
6,784
113
Peki sen dolu dolu konusuyorsun, ne amacla adamin kuponlarina bol Sansa dleyip cevap vermedi dert yaniyorsun o zaman, cevap vermiyorsa yazmazsin olur biter ,
Oğlum sen salak mısın mal mısın, adamla buradan muhabbetimiz var diyorum sana, ona istinaden yazdıklarımın bazılarını görmedi şaka yollu takıldım kendisiyle konuştuk şu an zaten görmediğini söyledi, kendiniz işiniz gücünüz milleti koparmak olduğu için herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Bak hadi işine tamam.

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,839
1,548
113
Oğlum sen salak mısın mal mısın, adamla buradan muhabbetimiz var diyorum sana, ona istinaden yazdıklarımın bazılarını görmedi şaka yollu takıldım kendisiyle konuştuk şu an zaten görmediğini söyledi, kendiniz işiniz gücünüz milleti koparmak olduğu için herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Bak hadi işine tamam.
Gerizekali embesil hakaret etmeden cevap vermeyi bilmiyormusun, dangalak sen hakaret edince karsı taraf Sana hakaret edeceğini fındık kadar beyninle dusunemıyorsun heralde,birde embesil bana milleti koparmak diyor koçum 1 ayda holiganbette 1 milyon kazandım poker turnuvasından kimsenin krs tenezzül etmem ,bu forumda 1 kişi çıksın benim ondan para istediğimi iddaa etsin ve ispatlasın foruma girmem, herkezi kendin gibi asalak sanıyorsun heralde, küfür edersen bu mesaja emin ol senin bilmediğin okkalı bir kufurle cevabını alırsın, normal konuşarak cevap verki kufurlesmeyelim Ramazan günü