- 5,200
- 2,521
- 113
Gara oğlan 500 harçlık dağıtıyor ozaman millete desenize🤣
Geri z… diyecektim de gerek kalmamış göstermişsin zekanıÖyle bişey yok ta. Febemin
vay ben senin beynini demek isterdim ama maalesef yok. Febem şampiyon olunca kendi emeğiyle oluyor ama bakmışsın şike yapmışlar telefon konuşmaları görüntülü kanıtlar ortaya çıkıyor. Ama gsyi şampiyon yapıyorlar nedense. Hep olduğu gibi febem kendi pisliğini gsye atmaya çalışıyor.
Sence bu ligde kulüpler borç içindeyken ve harcama limitleri belliyken bu takım ligde bir sezonda kazanmadığı parayı nasıl harcayabiliyor dost? Bakalım daha neler neler duyacağız ama eğer bu limitler doğruysa başka bir transfer yapamaması gerekiyorParayı bı şekilde cikartacaklar diyorsun he kral
Fenerin ve besiktasin hiç transfer yapmaması lazım kardeşim o zaman bunlar devlet desteği olmadan yapamazlar zatenSence bu ligde kulüpler borç içindeyken ve harcama limitleri belliyken bu takım ligde bir sezonda kazanmadığı parayı nasıl harcayabiliyor dost? Bakalım daha neler neler duyacağız ama eğer bu limitler doğruysa başka bir transfer yapamaması gerekiyor
Puhhhaaaa tm la bokunu çıkardınız osimhen de osimhen alin adamin hayrını gorunHayırlı uğurlu olsun artık.Osimhennnnn ! Çekemeyen arkadaşlar görüyoruz,onlar bizim rakibimiz değil,aynı yollarda hiç yürümüyoruz![]()
Ekli dosyayı görüntüle 814015
Kardeşim benim Osimhen'le ilgili attığım tek yorum be.Konunun ismi zaten belli,girmeyebilirsinizPuhhhaaaa tm la bokunu çıkardınız osimhen de osimhen alin adamin hayrını gorun
Sen kimsinHayırlı uğurlu olsun artık.Osimhennnnn ! Çekemeyen arkadaşlar görüyoruz,onlar bizim rakibimiz değil,aynı yollarda hiç yürümüyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 814015
Sanırsın RonaldoPuhhhaaaa tm la bokunu çıkardınız osimhen de osimhen alin adamin hayrını gorun