Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Victor Osimhen Galatasaray' da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,292
2,067
113
🎭
Napoli, Osimhen'in Galatasaray'a transferine onay verdi.
📌
Kulüpler arasında bonservis bedeli ve ödeme planı konusunda anlaşma sağlandı. Napoli, banka teminatlarını bekliyor. Bu nedenle biraz süre alacak.
🔗
Sky Italia

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,965
607
113
O değil de galata fener beşiktaş trabzon yensin ilk hafta maçları bin gelecek umarım yenerse 1 kişiye 100 TL totem

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Öyle bişey yok ta. Febemin

vay ben senin beynini demek isterdim ama maalesef yok. Febem şampiyon olunca kendi emeğiyle oluyor ama bakmışsın şike yapmışlar telefon konuşmaları görüntülü kanıtlar ortaya çıkıyor. Ama gsyi şampiyon yapıyorlar nedense. Hep olduğu gibi febem kendi pisliğini gsye atmaya çalışıyor.
Geri z… diyecektim de gerek kalmamış göstermişsin zekanı :D harcama limitleri belli, son 32 avrupa maçında 3 galibiyet alabilmiş ama ligde son 2 sezonda 3 maç kaybetti sorsan haklarıyla kazandığını düşünen bir camia, ben artık gs lilerde beyin aramıyorum, dünyanın en iyi takımları bile defalarca takılıyor lig maçlarında ama ne hikmetse bu takım hiç takılmıyor, eski oyuncuları bile gs de maçları kazanıyorduk çünkü “şanslıydık” hakem bize çok yardım etti diyor ama yok tarafları hala hakkıyla kazandıklarını düşünüyorlar şaka gibi

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,360
977
113
Hayırlı uğurlu olsun osi geldi holinin 500 de geldi

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Parayı bı şekilde cikartacaklar diyorsun he kral
Sence bu ligde kulüpler borç içindeyken ve harcama limitleri belliyken bu takım ligde bir sezonda kazanmadığı parayı nasıl harcayabiliyor dost? Bakalım daha neler neler duyacağız ama eğer bu limitler doğruysa başka bir transfer yapamaması gerekiyor

Selcuky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
649
113
Sence bu ligde kulüpler borç içindeyken ve harcama limitleri belliyken bu takım ligde bir sezonda kazanmadığı parayı nasıl harcayabiliyor dost? Bakalım daha neler neler duyacağız ama eğer bu limitler doğruysa başka bir transfer yapamaması gerekiyor
Fenerin ve besiktasin hiç transfer yapmaması lazım kardeşim o zaman bunlar devlet desteği olmadan yapamazlar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...