- 5,223
- 2,992
- 113
Duruyo kaldırmamış kiHoli kaldırdı bahsi bakalım ne zaman ödemeleri yapıcak
Duruyo kaldırmamış kiHoli kaldırdı bahsi bakalım ne zaman ödemeleri yapıcak
Neyin golü
Nihayet akli selim biri çıktı işte helal dostBilader köyü Galatasaraylıyım ama zoruma gidiyor ulan 40 milyon Euro nakit kalanı taksitli ödenecek paraya bak 40 milyon Euro 45 liradan hesaplasak 950 milyon yapar 1 milyar TL ye oyuncu olurmu la harbi bizim TL nin değeri yok
FenerNeyin golü
Gerçekten tamam güzel topçu iyide oynuyor ama Galatasaray camiasından ne adamlar geçti osimhen takıntısını anlamadımNihayet akli selim biri çıktı işte helal dost
Hagi drogba lar geldi geçti hey yavrum hey iste yeni nesil çok takıntılı dostGerçekten tamam güzel topçu iyide oynuyor ama Galatasaray camiasından ne adamlar geçti osimhen takıntısını anlamadım
Şampiyonlar ligini alamicaksan bu kadar para vermenin anlamı ne zaten ligde hertuelu şampiyon oluyosunHagi drogba lar geldi geçti hey yavrum hey iste yeni nesil çok takıntılı dost
Valla hicbirininde değerini bilemedim Frank ribery gibi bir adam parasını alamadan gitti bu kulüpten o yüzden birşey diyemiyorumHagi drogba lar geldi geçti hey yavrum hey iste yeni nesil çok takıntılı dost
Çöpe gitmiyor ki o para hesabı kitabı yapılmıştır 2,3 sene verim alıp satarlar yine her türlü karGerçekten tamam güzel topçu iyide oynuyor ama Galatasaray camiasından ne adamlar geçti osimhen takıntısını anlamadım
Dost sorun o değil sorun öyle bir paralarin sadece bir futbolcu ya verilmesi aslında verdiğim mesaj biraz da ekonomik olduÇöpe gitmiyor ki o para hesabı kitabı yapılmıştır 2,3 sene verim alıp satarlar yine her türlü kar
Parayı bı şekilde cikartacaklar diyorsun he kralGs yi kolluyorlar her sene, baktılar fener iyi kadro kuruyor hemen düğmeye bastılar 75 milyon + 25 milyon maaş + 13 menajer dünyanın parası normalde gelmesi imkansız ama birleri devreye girdi eğer alırlarsa şampiyon yapılacak demektir yoksa parası çıkmaz, ama şampiyonlar liginde sıçarlar başka mevkiiye transfer yapamazlar tabii bunlar onu da ayarlarlar nasıl olsa yapıyı kurmuşlar tavsiyem her maça 1/2 2/1 basın bunlara çok şike dönecek
Öyle bişey yok ta. Febemin80 alacaklar 40 ta oyuncuya verecekler puahha etti 120 milyon sonra bizden aldıkları vergiyle devlet borçlarını oder bu kadar basit işte hersey
vay ben senin beynini demek isterdim ama maalesef yok. Febem şampiyon olunca kendi emeğiyle oluyor ama bakmışsın şike yapmışlar telefon konuşmaları görüntülü kanıtlar ortaya çıkıyor. Ama gsyi şampiyon yapıyorlar nedense. Hep olduğu gibi febem kendi pisliğini gsye atmaya çalışıyor.Gs yi kolluyorlar her sene, baktılar fener iyi kadro kuruyor hemen düğmeye bastılar 75 milyon + 25 milyon maaş + 13 menajer dünyanın parası normalde gelmesi imkansız ama birleri devreye girdi eğer alırlarsa şampiyon yapılacak demektir yoksa parası çıkmaz, ama şampiyonlar liginde sıçarlar başka mevkiiye transfer yapamazlar tabii bunlar onu da ayarlarlar nasıl olsa yapıyı kurmuşlar tavsiyem her maça 1/2 2/1 basın bunlara çok şike dönecek
Kesin degil gelmeye yakın bir pürüz cıkmazsaOsimhen kesin geldi mi
Özel oran hala açıkKesin degil gelmeye yakın bir pürüz cıkmazsa
Hadi hayırlısı mutlu haberleri bekliyoruzEvet osi gs de artık kesinleşti yarın imza atacak hayırlı olsun..