- 23,642
- 22,035
- 113
Ortaköy beni oltaya getirdi o zman baskanim sinirsiz banlanmasini talep ediyorumben fenerliyim![]()
Ortaköy beni oltaya getirdi o zman baskanim sinirsiz banlanmasini talep ediyorumben fenerliyim![]()
Hehehe bi gün herkes gs Li olacakOrtaköy beni oltaya getirdi o zman baskanim sinirsiz banlanmasini talep ediyorum
25 meuro alıyordu ezbere konuşma.. şu kafadan çıkın abi gsnin peşin 75 euro verecek parası yok.. eskiden vardı oda öldü geberdiaynen dostum satarsın 50-60 milyona :d. bir akıllı sizdiniz zaten Beşiktaştan başka 5 milyon euro maaş veren çıkmadığı için geldi. tottenham diyorlar tottenham da harry kane bile 5 milyon maaş almıyordu neredeyse hayal dünyanızda satarsınız orkunu 60 milyona. Gerçi siz 2018 2019 sezonunda da stoper vidayı dünyanın en iyi stoperi diye lanse edip 40-50 milyona satacaktınız 1 kuruş bile bonservis alamadan gönderdiniz lavuğu ahahahahahah
🤣🤣🤣 finansal yapınız geçen sezon öldü dayıİcardi sayesinde zaten osimheni alabiliyoruz ya canım. Hem bright osayi samueli hem walkerla anlaştık istanbula geliyor diyip kaptırmak yerine 75 milyon bonservis ödeyip osimheni çekebilecek zenginlikte bir kulubüz ya. bu sene yine yatsın yine öderiz 10 milyon. Bütün gelecek nesli galatasaraylı yapan elemana az bile zam yapılmalı bence.
Gs kıyım diyen herkesi banka 😁ben fenerliyim![]()
ölü hali haziran ortasinda bayern munchen"in 10 numarasini temmuz ayinda da 40m euro peşin ödemeli osimhen indiriyor üstüne de bek stoper kaleci alacaksak ölmemiş halini sen düşün. koskoca takimlarin muhasebesini tutmayi bırakın artik. kendimi bildim bileli gs batacak aynen batıyor bak. herkes kendi takımıni düşünsün boşverin gsyi siz batarsak da osimhen sane falan alip batariz menemen yiyerek degil 🙃🤣🤣🤣 finansal yapınız geçen sezon öldü dayı
Biz menemenden yanayız her daim reisölü hali haziran ortasinda bayern munchen"in 10 numarasini temmuz ayinda da 40m euro peşin ödemeli osimhen indiriyor üstüne de bek stoper kaleci alacaksak ölmemiş halini sen düşün. koskoca takimlarin muhasebesini tutmayi bırakın artik. kendimi bildim bileli gs batacak aynen batıyor bak. herkes kendi takımıni düşünsün boşverin gsyi siz batarsak da osimhen sane falan alip batariz menemen yiyerek degil 🙃
bir fetöcü pardon bir galatasaraylı daha geliyor açın yoluölü hali haziran ortasinda bayern munchen"in 10 numarasini temmuz ayinda da 40m euro peşin ödemeli osimhen indiriyor üstüne de bek stoper kaleci alacaksak ölmemiş halini sen düşün. koskoca takimlarin muhasebesini tutmayi bırakın artik. kendimi bildim bileli gs batacak aynen batıyor bak. herkes kendi takımıni düşünsün boşverin gsyi siz batarsak da osimhen sane falan alip batariz menemen yiyerek degil 🙃
Zaten anlaşma yapılmış reis adamlar gsnin ödeme yapabileceğine inanmak için teminat bekliyor..SON DAKİKA - Napoli, Osimhen'in Galatasaray'a transferine onay verdi. Kulüpler arasında bonservis bedeli ve ödeme planı konusunda anlaşma sağlandı. Napoli, banka teminatlarını bekliyor. Bu nedenle biraz süre alacak. (Sky Italia)
https://x.com/futbolarena/status/1945919434238886002/photo/1
Yapar dost dost gs odemeyi kabul etmis zTenZaten anlaşma yapılmış reis adamlar gsnin ödeme yapabileceğine inanmak için teminat bekliyor..
Stadın önüne kumbara koysun o para gene ödenirYapar dost dost gs odemeyi kabul etmis zTen
Napoli başkanı .. teki ama hadi hayırlısıYapar dost dost gs odemeyi kabul etmis zTen
Gs nin kasasinda para var ya rahat verirStadın önüne kumbara koysun o para gene ödenir