- 14,736
- 2,395
- 113
Oynayacaksan vereyim miDost istersen güzel 1 kupon verebilirim sana
Oynayacaksan vereyim miDost istersen güzel 1 kupon verebilirim sana
2 kupon demişsin ya o yüzden dedimYaptık dost bı dahakine won gelirse devam edecegiz
Oynamak istersen buyur dost senin için baktımEkli dosyayı görüntüle 822351Ekli dosyayı görüntüle 822351buda benim kombine bol sans
Onuda paylaştım dost wonlarsak devam edicez2 kupon demişsin ya o yüzden dedim
Emeğine sağlık dost kupon yapıldı wonlarsak senden bı kombine alacağımOynamak istersen buyur dost senin için baktımEkli dosyayı görüntüle 822353
Ins dostOnuda paylaştım dost wonlarsak devam edicez
Bol şansımız olsun o halde cano koy gelEmeğine sağlık dost kupon yapıldı wonlarsak senden bı kombine alacağım
Erhanin maçlar 11 de başlıyor benimkiler gece 1 de dost ikiside gelecek gibi duruyorBol şansımız olsun o halde cano koy gel
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 822346Ekli dosyayı görüntüle 822346@Erhan2121 bol şans dost
Hoşgeldin dost eyvallahBol şanslar
Bol bol kazancın olsun dostErhanin maçlar 11 de başlıyor benimkiler gece 1 de dost ikiside gelecek gibi duruyor
Eyvallah dost hep birlikte kazanırız inşallahBol bol kazancın olsun dost
Kanser oldum o maça ben hee@Erhan2121 Erhan 2 maç iyi gidiyor ama York United maçında dk 70 kaleyi bulan şut yok daha
70 dk da kaleye gol gelmedi şaka gibiKanser oldum o maça ben hee
Sade o maça kaldn zaten70 dk da kaleye gol gelmedi şaka gibi
Tekten gitmiş ben uyumuştum dost kanada da en cok gol atan takimdi ev sahibi o maçta gol olmaması saçmalıktan baska birsey degil diğer 2 mac çok rahat gelmis tekten gitmiş maalesef kusura bakma dost70 dk da kaleye gol gelmedi şaka gibi
Yapacak birşey yok dost nasipTekten gitmiş ben uyumuştum dost kanada da en cok gol atan takimdi ev sahibi o maçta gol olmaması saçmalıktan baska birsey degil diğer 2 mac çok rahat gelmis tekten gitmiş maalesef kusura bakma dost