- 1,719
- 1,501
- 113
İkinci yarı açılırlar bence dost istatistikler guzelPorto'ya bende 2.5 üst oynadım patlatacak bizi galiba
İkinci yarı açılırlar bence dost istatistikler guzelPorto'ya bende 2.5 üst oynadım patlatacak bizi galiba
Stuttgart da atmamışİkinci yarı açılırlar bence dost istatistikler guzel
Benim kötü gidiyor maalesef dostStuttgart da atmamış
Benim de Aston Villa ve Porto 2.5 üst var kuponda Aston da o kadar pozisyon oldu 1 gol zor çıktıBenim kötü gidiyor maalesef dost
Valla çapsız bunlar kaç tane net pozisyon kaçtıBenim de Aston Villa ve Porto 2.5 üst var kuponda Aston da o kadar pozisyon oldu 1 gol zor çıktı
Rangers maçında da pek kacti şaka gibiler iyimi onu koymadimBugün üst oynayanları yakmalık bir gün herhalde
Şimdi de Porto 9.5 üst Stuttgart 10.5 üst korneri kombinleyip 500 attım bu gelse bariRangers maçında da pek kacti şaka gibiler iyimi onu koymadim
Bol şanslar dostŞimdi de Porto 9.5 üst Stuttgart 10.5 üst korneri kombinleyip 500 attım bu gelse bari
Vallahi öyle yemin ederim kuruduk bu nedir yaMaçlar şaka gibi gol yok,
Teşekkür ederimBol şanslar dost
Eyvallah dost işimiz şansa kaldı zatenBol şanslar
İnşallah dostumEyvallah dost işimiz şansa kaldı zaten
Tebrikler dosttKorner geldi de zararı kapattım
Teşekkür ederim bir de Aston maçında 1 gol olsa da kâra geçsemTebrikler dostt
Maclar tam ayarlı mk 1bucuk ust olmadı lyon porto genk patlattıVallahi öyle yemin ederim kuruduk bu nedir ya
İnşallah olur dostTeşekkür ederim bir de Aston maçında 1 gol olsa da kâra geçsem