- 6,870
- 10,913
- 113
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 315153
fastex hesabımda 60 ftn varmıs betbox sagolsun atıp duruyor onu bastık bakalım gelirse bir nba kuponu patlatcaz
Bize neden atmıyor dostEkli dosyayı görüntüle 315153
fastex hesabımda 60 ftn varmıs betbox sagolsun atıp duruyor onu bastık bakalım gelirse bir nba kuponu patlatcaz
şans çarkıdan mı ne cıktıydı onu atıyorlar galibaBize neden atmıyor dost
Öyle bi çark mi varşans çarkıdan mı ne cıktıydı onu atıyorlar galiba
wonder wheel vardı ya bir ara ondan 300 FTN geldiydi her ay 30 ftn olarak atılıyormuş onun kodlarıÖyle bi çark mi var
O kadar yatırım var o site daha hicbisey vermedi baawonder wheel vardı ya bir ara ondan 300 FTN geldiydi her ay 30 ftn olarak atılıyormuş onun kodları
la sen bana sor bir de eşek gibi yatırımım var hepsi kayıp bir bok verdigi yokO kadar yatırım var o site daha hicbisey vermedi baa
Awq ben 8 kere çevirdim alayı 30 geldiwonder wheel vardı ya bir ara ondan 300 FTN geldiydi her ay 30 ftn olarak atılıyormuş onun kodları
Bonusu eksiden baya iyiydi spin falan veriyordu üstüne yüzde 20 kayıp veriyordu hepsi kalktı millet çok yatırıncala sen bana sor bir de eşek gibi yatırımım var hepsi kayıp bir bok verdigi yok
BolsansEkli dosyayı görüntüle 315153
✔ kaldı 2 macJuve 1-0
bol şansEkli dosyayı görüntüle 315153
Çok pinti site sadece para oduyo en tras sitede bile sadakat programı var burda yok kuruş bonus alamazsın sitedenBonusu eksiden baya iyiydi spin falan veriyordu üstüne yüzde 20 kayıp veriyordu hepsi kalktı millet çok yatırınca