Kimseye ödeme yapmadı site kapandıBonusu almanız birşey değiştirmeyecek ödemiyorlar
Kimseye ödeme yapmadı site kapandıBonusu almanız birşey değiştirmeyecek ödemiyorlar
Aga yorma kendini hala link soran mı dersin mail kod gelmiyo bilmem destek yok salla 😁🫡Kimseye ödeme yapmadı site kapandı
Onlar için yazıyorum da çevrim soruyorlar link soruyorlar aynen çıktım konudan bendeAga yorma kendini hala link soran mı dersin mail kod gelmiyo bilmem destek yok salla 😁🫡
Altyapıya para veriyor kapatmaz siteyi ya bakım var yada domain atıyorSiteyi kapatmışlar
Hangi site dolandırıcıdır büyük ishitmalle bilindik siteyse bile attığı linkten giriş yaparsan hesap bilgilerini çalabilirBeyler biri mesaj atmış şu siteye gir 4000 tl bonus veriyor söylediğim maça oyna diye ne ayak bunlar
Girmedim de sahadatuttur diye bir siteHangi site dolandırıcıdır büyük ishitmalle bilindik siteyse bile attığı linkten giriş yaparsan hesap bilgilerini çalabilir
Inanmiyonuz dimi böyle şeylereBeyler biri mesaj atmış şu siteye gir 4000 tl bonus veriyor söylediğim maça oyna diye ne ayak bunlar
Ne ayaklar onu merak ettim ne çıkarları olabilir diyeInanmiyonuz dimi böyle şeylere
Olta qtiyolar işte sana söylediği maç gelir kupon tutar tabi oylebi maç yok sonra çekim yollicaz ama yurtdisindayiz işlem ücreti fasa fiso para yolla hikayenin sonu tokatttNe ayaklar onu merak ettim ne çıkarları olabilir diye
Yine dene sen bilirsin ama büyük ihtimalle verdikler maçlar tutucak sonra para yatırmanı isticekNe ayaklar onu merak ettim ne çıkarları olabilir diye
Sağlam tezgah vallahaYine dene sen bilirsin ama büyük ihtimalle verdikler maçlar tutucak sonra para yatırmanı isticek
O halde verdikleri maça güvenilir yerden küçük miktar denemek lazımYine dene sen bilirsin ama büyük ihtimalle verdikler maçlar tutucak sonra para yatırmanı isticek
bende kaç oldu deniyorum kod gelmiyorUlan bi tek bana mı mail gelmiyo nasıl üye oldunuz 😂
Ciddimi çekiyormuyuzHepsini çekebiliyorsun havale ile çekim ver 2 dakkikada geliyor