Neden bilmiyorum ki aktif bendeBen tekrardan çekim vereceğim aktif değil
Site resmen dalga geçiyor bizimleNeden bilmiyorum ki aktif bende
Çekim metodu yok bendeNeden bilmiyorum ki aktif bende
Aga çevrim yeterli değil 5k yapıp 500 7k yapıp 700 çekim veriyorsun sen bu limitlere ulastinmiBonus cevrimim tamam 500 TL çekim talebinde bulundum reddedildi şimdi tekrardan çekim talebinde bulunacağım çekim metodları yok site resmen bizimle alay ediyor birde sağlam alt yapı üstelik lisansı sağlam ama canlı destek yok ilginç
18 k kasa oldu iptal esince 12 den 18 yaptıkAga çevrim yeterli değil 5k yapıp 500 7k yapıp 700 çekim veriyorsun sen bu limitlere ulastinmi
10 kısıden 2 3 kısıye oder bu altyapılar oyleKanka sakşn ödeyecek bu aite emin ol geçenlerde de bi site vardınbunun gibi canlı falan yoktu adamlar ödedi
Dostum alt yapı sağlamsa su olayı bi açıklasana bana nasıl oluyor çevrim tamam kupon tutmuş ama bakiyeye geçirmiyorlar bumu sağlam alt yapı
12k niye bidaha 18 yapiyon ki anlamadim18 k kasa oldu iptal esince 12 den 18 yaptık
Sıkıldım12k niye bidaha 18 yapiyon ki anlamadim
kasa bölümü açılmıyor siteninçekim gelen yokmu la
Şuan yiyemiycegi biseyin altında site aga toparlanmaya çalışıyor 😂kasa bölümü açılmıyor sitenin
7000 yaptım çkim olmuyor
Aga gece 2 de vermiştim çekim yakin vakitte iptal edildi aynı moddayizilk ben cektım işlem sırasında gozukuyodu sabah baktımda banada odemedı suan gırmıyor