Kaç dk da geldiÖdeme geldi aq
Kaç dk da geldiÖdeme geldi aq
Kaç dk da odediÖdedi geldi bizimki hayırlı olsun
12 bin yaptım öderse yazarım
yollamış gibi 2-3 kişiye gelir kral700 çekim verdim ama geliceğini ümit etmiyorum nedense
Çok şanssızım ):
bakiyeyi sildi çekim hala işlemdede hayırlısı bakalımyollamış gibi 2-3 kişiye gelir kral
ama çoğu sağlam sitenin farkedersiniz pragmatic oyununda sağ üstte slotta hangi seed'de oynadığını yazar uzun şekilde rakamlarla bunda yoktu site sıkıntılı göz boyuyor da olabilir700 çekim verdim ama geliceğini ümit etmiyorum nedense
Çok şanssızım ):
Kanka tamamen göz boyama dolandıracak keklik arıyor yada parası çok olan biri site açtı para dağıtıyorama çoğu sağlam sitenin farkedersiniz pragmatic oyununda sağ üstte slotta hangi seed'de oynadığını yazar uzun şekilde rakamlarla bunda yoktu site sıkıntılı göz boyuyor da olabilir
inşallah öder kankam valla uğraşıyon sonuçta beleşte olsa ama site merdiven altı gibi 20-22 yaşında genç çocukların açtığı site gibiKanka tamamen göz boyama dolandıracak keklik arıyor yada parası çok olan biri site açtı para dağıtıyor
Ben ömrüm hayatım boyunca dededen görmediğim ödemeler gördüm normal değildi
Ödeme aşamasında diyor ama hala sanmıyorum ödenceğini
Ödesinlerde kim açıyorsa açsın ödesinler yeter 25 dk oldu çekim vereli 5 dkdır ödeme aşamasındainşallah öder kankam valla uğraşıyon sonuçta beleşte olsa ama site merdiven altı gibi 20-22 yaşında genç çocukların açtığı site gibi
Garip bir şekilde ödediler şimdi hiç beklemiyordumÖdesinlerde kim açıyorsa açsın ödesinler yeter 25 dk oldu çekim vereli 5 dkdır ödeme aşamasında
Gelince yazarım hayırlısı bakalım
Bende ya 😭😭Yine kaybettim allahım yarabbim
aga ödemiyo yalan o ödeme gösterenlerde zatan dolandırıcıBende ya 😭😭
Süper abi10 dk da odedi
ya bi git allah aşkına ne dolandırıcısı bana ödedi dangalak dangalak konuşmaaga ödemiyo yalan o ödeme gösterenlerde zatan dolandırıcı