- 5,181
- 4,356
- 113
Banada cevap vermedi de eklemiş bilmiyorum valla 4 maça attık 12 orana geldiİşemiyor ki
Banada cevap vermedi de eklemiş bilmiyorum valla 4 maça attık 12 orana geldiİşemiyor ki
Yok bir şey Başkan hala yokBonuslarima bak kardesim eklendi
@vegasnovadeneme_botTelegram botunu nerden buldunuz
Telegrama bunu yazıp girdim cevap hemen veriyorlar mi@vegasnovadeneme_bot
Yok hiç cevap vermedi banadaTelegrama bunu yazıp girdim cevap hemen veriyorlar mi
Sayfayı yenile freebet seçeneği çıkacak yeni mi başladın kumaraŞimdi eklediler de nasıl oynicaz aktif gosteriyor canlı oynuyorum para yatr diyor ?
Şimdi kardeşim bonusu aktif ettiysen eğer 4 karşılaşma 1.8 organlardan kombine şeklinde ayarla altta Freebet çıkması lazım çıkmazsa sayfa yenileŞimdi eklediler de nasıl oynicaz aktif gosteriyor canlı oynuyorum para yatr diyor ?
Ne zaman talep verdin? Benim 2 saat olduŞimdi eklediler de nasıl oynicaz aktif gosteriyor canlı oynuyorum para yatr diyor ?
10 da verdimNe zaman talep verdin? Benim 2 saat oldu
Yok hiç cevap vermedi banada
[/QUOTEp
Peki eklediler sana dimi
Hayr yeni baslamadm onu zaten biliyorum oyun aktif gözüküyor ama canlıya giriyorum yatr diyoSayfayı yenile freebet seçeneği çıkacak yeni mi başladın kumara
Kaç dk sürdüŞimdi eklediler de nasıl oynicaz aktif gosteriyor canlı oynuyorum para yatr diyor ?