- 6,170
- 1,869
- 113
Telegram adresi neTelegramina mailimi id numaramı verdim eklemiş kanka
Telegram adresi neTelegramina mailimi id numaramı verdim eklemiş kanka
Yoktur telegramda 24 saat diyor bence sıkıntı admin herkese küfür ediyor )Çekim yapan Allahın kulu varmı forumda
Yok ödeme şuan kimseye 24 saat diyorlarsa yalan çıkacak birası bence yinede umudunuzu kaybetmeyinÖdeme alan var mı benim 1 maçtan yatıcak galiba
Gruptayim herkes birbirine iban atıyor aw
Büyük ihtimalle, benim kupon zaten yattı kesin 10 dakikası var berabere şuan diğerleri tuttu büyük ihtimalle şu anlıkYok ödeme şuan kimseye 24 saat diyorlarsa yalan çıkacak birası bence yinede umudunuzu kaybetmeyin
24 saat diyorlar 1.30 saat oldu gelmedi gelmezse de çok da umurumda değil uğraşamam vallaYok ödeme şuan kimseye 24 saat diyorlarsa yalan çıkacak birası bence yinede umudunuzu kaybetmeyin
çeviri kullanıyo bunlar yabancı heralde awGarip bir site çözemedim kod filan dağıtıyor adımını garip davranıyor ilk açılış heyecanı mi desem başka bisimi bilemedim . Hani odemeyeceksen ne diye kod dağıtıyorsun . Zor bişi yap kimse çekemesin yoluna bak . Garip
Sanmıyorum ilk başlarda telegramdan kanalına da saçma bir video atmislardi toplasan 2 bin TL Yok para koymuşlar adam paralari düzeltip para para diyip duruyorduçeviri kullanıyo bunlar yabancı heralde aw