- 1,791
- 1,574
- 113
Hesabı 6 bin yaptım anasını satayim ana paramla 1.10 oynasam yatıyorum
Tüm şansını burda kullandın doğruysa3670 TL çekim verdim yatırım yapmadan adamlar deneme bonusu kazancını gönderdi lan şaka gibi 😂😂😂
Valla doğru başkan hiç yatırım yapmadim hatta 1598 TL daha vardı salladım 69 bin TL veriyordu tekten gitti o kupon sonra dedim salliyim çekim belki verirler 10 dk olmadan gonderdiler buda 69 bin veren kupon tekten gitti la üzüldüm belki bunuda verilerdi 😂Tüm şansını burda kullandın doğruysa
Hahahaha tebrikler valla ben 1000 yapamadım sen 6 bin yapıp birde ana Gibi 3 bin çekmişsin hahahahValla doğru başkan hiç yatırım yapmadim hatta 1598 TL daha vardı salladım 69 bin TL veriyordu tekten gitti o kupon sonra dedim salliyim çekim belki verirler 10 dk olmadan gonderdiler buda 69 bin veren kupon tekten gitti la üzüldüm belki bunuda verilerdi 😂
Aynen doğru söylüyosun o yüzden bana çekimimi gönderdilerAynı ip hikayesi.Arkadaşımda üye oldu onada aynı muamele olmayın boş yere.üye kasıyor dolandırıcılar
Bol şanslar dostum 😅😂🤣3670 TL çekim verdim yatırım yapmadan adamlar deneme bonusu kazancını gönderdi lan şaka gibi 😂😂😂