Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Veda Vakti

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Geyiği ne yapayım ben ciddiye aldım belki Bi çözüm vardır biz bilmiyoruz milyon dolarlık oluruz diye
Dost sakin olun be konu farklı farklı yerlere gitti diger dost ile konuştum bahsettiği cümlede başka şeyler var iyi bir insan kötü bir niyeti yok parayla iş çözerim tarzı şeylerden de bahsetmedi sadece bilgi amaçlı konuştuk o kadar

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
454
83
Ekim'de paket var diye sağlam duyumlar aldık 2 ay daha sabredecegiz
20 sene önce girdim af vardı en son girdim yine af muhabbeti bu muhabbet bitmez ama en son gordigimizde.koronadan salindik Allah dilerse kimse tutamiyor seni orda emin ol inanıp beklemek dua etmek en iyisi Allah kurtarsın

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
sonrasında iş güç nasıl bulacaksın ki kral
Sizi iyi kandırıyorlar içeri girenler iş bulamaz vs diye o çok prestijli yerlerde bugün amele lazım fabrika çok kimliği olmayan Afgan’ı çalıştırıyor adam senin sicilinimi kontrol edecek evrakta istese bile bakmadan dosyalayıp rafa kaldırıyorlar korkmayın şöyle sicil bozuk sicil bozuk diye boş muhabbet onlar hatta sigortasız bi dünya işe girersin illa sicil görmesin kimse diyorsan gidip garson olursun antalyaya gidip hem tatil yaparsın hem otellerde çalışırsın vs vs vs

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
20 sene önce girdim af vardı en son girdim yine af muhabbeti bu muhabbet bitmez ama en son gordigimizde.koronadan salindik Allah dilerse kimse tutamiyor seni orda emin ol inanıp beklemek dua etmek en iyisi Allah kurtarsın
Dost terör muhabbetine olacak

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Allah kurtarsın dost

lordsinov

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
7
3
Dostum Allah kurtarsın 2 yılımı yedi bu hesap muhabbetine türkiyeyi gezdim, o izinin tadını cok iyi bilirim çıkması dünyanın en güzel hissi dönmesi bi o kadar zor 12 ay kalmıs bir şey değil yasaya falan kafayı cok takma öyle zaman geçmez kendine aktivite yaratmaya bak açıktasın en azından kapalıda olabilirdi etkinliklere vs takılmaya bak calısma imkanı varsa calıs iyi hal olur, kendini sıkarsan her an sıkıntı olur yaşadıklarımı sana anlatsam haline sükredersin girerken demek istediğim beterin beteri var Allah yardımcın olsun

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Dostum Allah kurtarsın 2 yılımı yedi bu hesap muhabbetine türkiyeyi gezdim, o izinin tadını cok iyi bilirim çıkması dünyanın en güzel hissi dönmesi bi o kadar zor 12 ay kalmıs bir şey değil yasaya falan kafayı cok takma öyle zaman geçmez kendine aktivite yaratmaya bak açıktasın en azından kapalıda olabilirdi etkinliklere vs takılmaya bak calısma imkanı varsa calıs iyi hal olur, kendini sıkarsan her an sıkıntı olur yaşadıklarımı sana anlatsam haline sükredersin girerken demek istediğim beterin beteri var Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun dost

BananaŞakir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
116
43
kral 04/11/2025te duruşmam var ve bu hesap kiralama muhabbetinden ceza alacağım gibi duruyor sence duruşmadan önce yurtdışına kaçmalı mıyım
benim annemin kuzeninin oglu vardi benim papara hesabimi istiyordu surekli sana 1000 tl vericem fln diyodu bende yok veremem fln diyodum neyse bu insanlardan surekli hesap alip kumar sitelerine satanlardanmis iste sonra hapse girdi dedim cokta iyi olmus umarim cikmaz sonra bir gun bi baktim karsimda dikiliyo meger 1-2 milyon tl ile halledilmeyecek sey yokmus 😭