Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Veda Vakti

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,726
333
83
Ah be dostum surda kardeşiz dertlesmeyelim mi gel dmye o vakit
Vallahi çözümün varsa dm den sen bana at msg çözümünü de anlat ben çok gördüm bu işleri o yüzden inandırıcı bir açıklaman varsa msg atarsın dediğim gibi milyonlarca dolar para buluruz ve şaka yapmıyorum çok samimi söylüyorum milyonlarca dolar para buluruz. 15 sene kesilmisi olan arkadaşım var 55 olan var Bi kısmı ceza evinde Bi kısmı volta senin çözümü bir dinleyelim ikna olursam milyonlarca dolar buluruz

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,306
2,490
113
O nasıl cümle ya valla yakistiramadim sana, hadi ben serefsizim küfür ettim de sen o cümleyi nail kurdun
Ya arkadas hayati ve yaşamı goz onunde bulundurarak bir cumle kurdum, amma uzattiniz art niyetim yok anlama kabiliyetiniz yok mu?

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,306
2,490
113
Ne haddimeki insanlarla boyle bir konuda alay edeyim

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,726
333
83
Henuzde milyon dolar verip çözüm bulanı göremedik ama el elden üstündür çözümü varsa zengin olduk demektir

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,306
2,490
113
Hakaret ettiginiz halde bile karakterimi bozmadim, azicik seviyeli olalim

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Dost kapalıda dediğin gibi 4 duvardasin da açıkta öyle değiliz bir okulun bahçesi gibi düşün takılıyoruz bahçede
Ben anlamıyorum 100 suç kaydı olan adam dışarda ufak bir olayda bzim gibi garibanlar içerde cinayet işleyenler bile dışarda gerçekten akıl alır gibi değil

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,726
333
83
Ben anlamıyorum 100 suç kaydı olan adam dışarda ufak bir olayda bzim gibi garibanlar içerde cinayet işleyenler bile dışarda gerçekten akıl alır gibi değil
Hocam onlara kesilmiş gelmemiş. Birinden kesilmiş gelsin sonra yağmur gibi diğer suçların kesilmiş gelsin daha gün yüzü göremezler 2. Mukerrerlerden

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Vallahi çözümün varsa dm den sen bana at msg çözümünü de anlat ben çok gördüm bu işleri o yüzden inandırıcı bir açıklaman varsa msg atarsın dediğim gibi milyonlarca dolar para buluruz ve şaka yapmıyorum çok samimi söylüyorum milyonlarca dolar para buluruz. 15 sene kesilmisi olan arkadaşım var 55 olan var Bi kısmı ceza evinde Bi kısmı volta senin çözümü bir dinleyelim ikna olursam milyonlarca dolar buluruz
Yav ceza indirimi Ya da hapisten mi cikarcam dedim gel dmye tek kelime edeyim sonra devam edersin geyiğine muhabbetine

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,306
2,490
113
Şu tavirlari yakistiramadim hakikaten, art niyetim olmadigi halde gece gece moralimi bozdunuz dostlar eyvallah.

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,726
333
83
Adı suc basit suc istersin tutuksuz yargılanırken ilk suçundan vb vb. Sonra kesilmisler Bi yağmaya başlıyor gün yüzü göremezsin. Örnek denemesi bedava git birine hakaret et sorsan kimseye cezası yok 10 kişiye hakaret et 10 dava açılsın 10 undanda tutuksuz yargılanırken ilkinde hükmün açıklamasını geri bırakırlar ikincide para cezası 3. Sende hapis cezası 4. Sende mükerrer olmaya başlar 10 tane ayrı kişiye ana avrat hakaret et 20 suc dosyan olur 3-4 sene disarda gezersin kesilmisler Bi gelir 4/3 yatmaya Bi başlarsın infazlar yanmaya başlar hükmün açıklanması geri bırakılan patlar o bu mukerrerlerden Bi bakmışsın hakaretten 10 sene ceza yatmissin

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,726
333
83
Anadolu açıklar daha rahat ta birde git maltepe açığı gör kapalıdan tek farkı telefon sınırsız herhafta açık görüş vb. Çalışmak sart eski cezaevi sistemi yok arkadaşlar. Nerede Bayrampaşa özel tip. Nerede şimdiki cezaevi sistemi

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Senin rızan yok diye dmden atmıyorum rahatsız olursun diye

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ