Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Veda Vakti

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Dostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree:)
Allah kurtarsın aga Allah kimseyi düşürmesin

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,626
2,872
113
Okurken üzüldüm, biz dışarıda eğlenmeye devam ederken sen yine dört duvar arasına öyle mi? Allah kurtarsin, Allah kimseyi düşürmesin.
Yorum yazarken beyninizi kullanın biraz sizi yetiştirenler hiçmi edep hoşgörüyü öğretmedi diğer konulardada denk geliyorum hep patavatsız cümleler kuruyosunuz

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,725
333
83
O cocuklari işte.
Hakaretede gerek yok arkadaş gerekli uyarıyı yapmış msg i vermiş o yorumu yapan arkadaşta bosbulunmustur koru niyeti yoktur belki düzelecektir hatasını. Düzeltmeye bile anasının ne suçu var ?

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Yorum yazarken beyninizi kullanın biraz sizi yetiştirenler hiçmi edep hoşgörüyü öğretmedi diğer konulardada denk geliyorum hep patavatsız cümleler kuruyosunuz
Nasil cumleler kullanmışım, ailesi ve kendisi hoşgörülü insan?

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Yorumumda art niye yok, klavyesi kuvvetli arkadaşlar.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Hakaretede gerek yok arkadaş gerekli uyarıyı yapmış msg i vermiş o yorumu yapan arkadaşta bosbulunmustur koru niyeti yoktur belki düzelecektir hatasını. Düzeltmeye bile anasının ne suçu var ?
Kötü niyeti yok dedikten sonra devam ettirmiş hatasını kabul etmemiş

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Karakter meselesi dostum, klavye yaziyor iste ben durumu belirttim.