- 1,725
- 333
- 83
Ne iş yaparsan yap kesilmise kim ne yapacakBurda kimin ne iş yaptığını bilemezsin
Ne iş yaparsan yap kesilmise kim ne yapacakBurda kimin ne iş yaptığını bilemezsin
Patron covid 5 sene denetim bakabilirsin.Covid 3+2 3 sene denetim 2 sene erken açığa cikma
Covid ne hkkhhhCovid 3+2 3 sene denetim 2 sene erken açığa cikma
Covid ne 🙃Patron covid 5 sene denetim bakabilirsin.
Biz konuştuk yorma kendiniNe iş yaparsan yap kesilmise kim ne yapacakcumhurbaskaniysan af yetkin var
Yunan daha iyi benden söylemesiişi de ayarladım glovo yapıcam Belgrad'da
Allah kurtarsın aga Allah kimseyi düşürmesinDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Ben ne yormiyacagim. Şimdi sen kesilmise çare buluyorsun koskoca saral ailesi o aile bu aile senin kadar şekli yok kesilmiş diye yatıyor mu ?Biz konuştuk yorma kendini![]()
Yorum yazarken beyninizi kullanın biraz sizi yetiştirenler hiçmi edep hoşgörüyü öğretmedi diğer konulardada denk geliyorum hep patavatsız cümleler kuruyosunuzOkurken üzüldüm, biz dışarıda eğlenmeye devam ederken sen yine dört duvar arasına öyle mi? Allah kurtarsin, Allah kimseyi düşürmesin.
MaalesefYorum yazarken beyninizi kullanın biraz sizi yetiştirenler hiçmi edep hoşgörüyü öğretmedi diğer konulardada denk geliyorum hep patavatsız cümleler kuruyosunuz
Kesilmise net bir çaren varsa asıl bana yaz dm den milyonlarca dolar buluruz merak etmeBiz konuştuk yorma kendini![]()
Ah be dostum surda kardeşiz dertlesmeyelim mi gel dmye o vakitKesilmise net bir çaren varsa asıl bana yaz dm den milyonlarca dolar buluruz merak etme
Hakaretede gerek yok arkadaş gerekli uyarıyı yapmış msg i vermiş o yorumu yapan arkadaşta bosbulunmustur koru niyeti yoktur belki düzelecektir hatasını. Düzeltmeye bile anasının ne suçu var ?O cocuklari işte.
Nasil cumleler kullanmışım, ailesi ve kendisi hoşgörülü insan?Yorum yazarken beyninizi kullanın biraz sizi yetiştirenler hiçmi edep hoşgörüyü öğretmedi diğer konulardada denk geliyorum hep patavatsız cümleler kuruyosunuz
Kötü niyeti yok dedikten sonra devam ettirmiş hatasını kabul etmemişHakaretede gerek yok arkadaş gerekli uyarıyı yapmış msg i vermiş o yorumu yapan arkadaşta bosbulunmustur koru niyeti yoktur belki düzelecektir hatasını. Düzeltmeye bile anasının ne suçu var ?
Karakter meselesi dostum, klavye yaziyor iste ben durumu belirttim.Hakaretede gerek yok arkadaş gerekli uyarıyı yapmış msg i vermiş o yorumu yapan arkadaşta bosbulunmustur koru niyeti yoktur belki düzelecektir hatasını. Düzeltmeye bile anasının ne suçu var ?
O nasıl cümle ya valla yakistiramadim sana, hadi ben serefsizim küfür ettim de sen o cümleyi nail kurdunYorumumda art niye yok, klavyesi kuvvetli arkadaşlar.
Rabbim Tez Zamanda Çıkarsın DostumDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()