Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Veda Vakti

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,363
6,639
113
Allah tekrarını yaşatmasın sağ , Salim sevdiklerine ve ailene kavuşman dileğiyle kendine iyi bak dostum.🙏🙏👋👋👋

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,725
333
83
Ekim'de paket var diye sağlam duyumlar aldık 2 ay daha sabredecegiz
Ekimde covid i verecekler 5 sene denetim kurtarıyorsazaten açıktasın kurtariyordurda gelecek kesilmiş vb de 5 sene denetimi kurtariyorsa allahin izniyle ekimde dışarıdasin Devlet bahçeli dedi ekimde diye bugüne kadarda Devlet bahçelinin söyleyip te çıkmayan kanun yok. Adam Alaaddini cezaevinden çıkartmak için yaşa söyledi ve çıkarttı

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,725
333
83
Covid çıkarsa 3 yıl denetim o ama teror muhabbetine kapsamlı bir af verilecek normal şartlarda Bayram öncesi covidi vericeklerdi son gün iptal ettiler bu teröre de vurması için kapsamlı bir af verilecek İmamoğlu feto cinsel hariç herkes çıkacak hemen hemen
Covid 5 sene

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Ekimde covid i verecekler 5 sene denetim kurtarıyorsazaten açıktasın kurtariyordurda gelecek kesilmiş vb de 5 sene denetimi kurtariyorsa allahin izniyle ekimde dışarıdasin Devlet bahçeli dedi ekimde diye bugüne kadarda Devlet bahçelinin söyleyip te çıkmayan kanun yok. Adam Alaaddini cezaevinden çıkartmak için yaşa söyledi ve çıkarttı
Ben aciktayim 1 yıl cezam en ufak bişi verse beni dışarı atar dost