- 1,828
- 1,137
- 113
Normal şartlarda 12 ay ama bu önümüzde ki Ekim'de genel af olursa o zaman cikarisDa ye ne zaman çıkıyor sun
Normal şartlarda 12 ay ama bu önümüzde ki Ekim'de genel af olursa o zaman cikarisDa ye ne zaman çıkıyor sun
Allah razı olsun kardeşimAllah kurtarsın dost su gibi geçsin zaman
Üstte yazdım dostNeyden girdin reis
Saolasin dostAllah tekrarını yaşatmasın sağ , Salim sevdiklerine ve ailene kavuşman dileğiyle kendine iyi bak dostum.🙏🙏👋👋👋
Allah razı olsun kardsimAllah kurtarsin
Ds verecekler dimiNormal şartlarda 12 ay ama bu önümüzde ki Ekim'de genel af olursa o zaman cikaris
. Atma şansın varmıÜstte yazdım dost
Allah kurtarsın reisDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Hangi cezaeviAllah razı olsun kardsim
Genel direk kapsamlı bir af diye sağlam kaynaklarim var ds verse de iş görür bizim için ama uzun yatan çok insan var onlarda yararlanır insallahDs verecekler dimi
Eyv dostAllah kurtarsın reis
BilecukHangi cezaevi
Ekimde covid i verecekler 5 sene denetim kurtarıyorsazaten açıktasın kurtariyordurda gelecek kesilmiş vb de 5 sene denetimi kurtariyorsa allahin izniyle ekimde dışarıdasin Devlet bahçeli dedi ekimde diye bugüne kadarda Devlet bahçelinin söyleyip te çıkmayan kanun yok. Adam Alaaddini cezaevinden çıkartmak için yaşa söyledi ve çıkarttıEkim'de paket var diye sağlam duyumlar aldık 2 ay daha sabredecegiz
Allah kurtarsın dost neredesinDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Covid 5 seneCovid çıkarsa 3 yıl denetim o ama teror muhabbetine kapsamlı bir af verilecek normal şartlarda Bayram öncesi covidi vericeklerdi son gün iptal ettiler bu teröre de vurması için kapsamlı bir af verilecek İmamoğlu feto cinsel hariç herkes çıkacak hemen hemen
Ben aciktayim 1 yıl cezam en ufak bişi verse beni dışarı atar dostEkimde covid i verecekler 5 sene denetim kurtarıyorsazaten açıktasın kurtariyordurda gelecek kesilmiş vb de 5 sene denetimi kurtariyorsa allahin izniyle ekimde dışarıdasin Devlet bahçeli dedi ekimde diye bugüne kadarda Devlet bahçelinin söyleyip te çıkmayan kanun yok. Adam Alaaddini cezaevinden çıkartmak için yaşa söyledi ve çıkarttı
Suçun neydi knkBilecuk
Covid 3+2 3 sene denetim 2 sene erken açığa cikmaCovid 5 sene