sen niye en başında hiç girmeden kaçmadın kralGit kardeşim yolun açık olsun ama millet Yunan'a kaçıyor en ucuz en iyi yer ora şimdilik
sen niye en başında hiç girmeden kaçmadın kralGit kardeşim yolun açık olsun ama millet Yunan'a kaçıyor en ucuz en iyi yer ora şimdilik
Covid çıkarsa 3 yıl denetim o ama teror muhabbetine kapsamlı bir af verilecek normal şartlarda Bayram öncesi covidi vericeklerdi son gün iptal ettiler bu teröre de vurması için kapsamlı bir af verilecek İmamoğlu feto cinsel hariç herkes çıkacak hemen hemenEylül gibi Covid yasası çıkabilir yada çıkarsa beraat edersin sabır
Kaç yılın var dmden yaz yardımcı olayım blki faydam olurDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Dost 4 dosyam var tahmini 2-3-4 yıl arası yatarız Max bütün sevdiklerimi ailemi bırakmam için kısa bir sure 10-20 yıl yatarim olsa bende durmazdim hayattasen niye en başında hiç girmeden kaçmadın kral
sonrasında iş güç nasıl bulacaksın ki kralDost 4 dosyam var tahmini 2-3-4 yıl arası yatarız Max bütün sevdiklerimi ailemi bırakmam için kısa bir sure 10-20 yıl yatarim olsa bende durmazdim hayatta
Kesilmiş ceza için yapabilecek bişi yok dost ne gibi faydan dokunabilir bilmiyorumKaç yılın var dmden yaz yardımcı olayım blki faydam olur
Bayrampaşa filmini izlemesi lazım tüm ülkenin gerçek mahkumluğu çok güzel anlatan bir filmCeza evi cok zor biz yatmadık ama biliyoruz zor olduğunu yatanlar anlatıyor herseyin hayırlısı
Dost çıktıktan sonra ya gözümü karartıp gayrimeşrunun içine girecegim ya da helalinden eş dostun yaninda çalışacağımsonrasında iş güç nasıl bulacaksın ki kral
hakkımızda hayırlısı olsun kralDost çıktıktan sonra ya gözümü karartıp gayrimeşrunun içine girecegim ya da helalinden eş dostun yaninda çalışacağım
Kaç yilin kaldıKesilmiş ceza için yapabilecek bişi yok dost ne gibi faydan dokunabilir bilmiyorum
Burda kimin ne iş yaptığını bilemezsinKesilmiş ceza için yapabilecek bişi yok dost ne gibi faydan dokunabilir bilmiyorum
Tek dosya mi senin tek dosya ise en kotu ihtimali de soylerim senin için içerde yatan bir insan avukatlardan daha bilgili awhakkımızda hayırlısı olsun kral
12 ayKaç yilin kaldı
DmBurda kimin ne iş yaptığını bilemezsin
Hangi cezaeviDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Ds ye ne zaman çıkıyor sun
Allah kurtarsın dost su gibi geçsin zamanDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Neyden girdin reis