- 1,836
- 1,141
- 113
Dostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree
Allah kurtarsın. En kısa zamanda çıkmam dileğiyleDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
neden içeridesin kralDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Ekim'de paket var diye sağlam duyumlar aldık 2 ay daha sabredecegizAllah kurtarsın. En kısa zamanda çıkmam dileğiyle
Boş mevzu dostneden içeridesin kral
Okurken üzüldüm, biz dışarıda eğlenmeye devam ederken sen yine dört duvar arasına öyle mi? Allah kurtarsin, Allah kimseyi düşürmesin.Dostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
İnşallah bakalımEkim'de paket var diye sağlam duyumlar aldık 2 ay daha sabredecegiz
Dost kapalıda dediğin gibi 4 duvardasin da açıkta öyle değiliz bir okulun bahçesi gibi düşün takılıyoruz bahçedeOkurken üzüldüm, biz dışarıda eğlenmeye devam ederken sen yine dört duvar arasına öyle mi? Allah kurtarsin, Allah kimseyi düşürmesin.
Ne kadar süren kaldıDost kapalıda dediğin gibi 4 duvardasin da açıkta öyle değiliz bir okulun bahçesi gibi düşün takılıyoruz bahçede
Dostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Olsun be yinede üzücü.Dost kapalıda dediğin gibi 4 duvardasin da açıkta öyle değiliz bir okulun bahçesi gibi düşün takılıyoruz bahçede
12 ayım kaldı 15 ay cezamin yatariNe kadar süren kaldı
ALLAH kurtarsin kardeşim kaç ay kaldiDostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Mal zararını karsilamani karşı taraf kabul edip şikayetini çekerse 1 yıl 8 ay kamudan ceza yiyorsun orda 5 sene hagb veriyor 5 sene içinde suç iclemessen düşüyor odemessen mal zarari X2 adli para cezasi ve min 3 yıl 8 ay cezakral 04/11/2025te duruşmam var ve bu hesap kiralama muhabbetinden ceza alacağım gibi duruyor sence duruşmadan önce yurtdışına kaçmalı mıyım
İmkan varsa gitkral 04/11/2025te duruşmam var ve bu hesap kiralama muhabbetinden ceza alacağım gibi duruyor sence duruşmadan önce yurtdışına kaçmalı mıyım
Allah kurtarsın geçmiş olsun da benim en çok merak ettiğim içerideyken kumar krizin gelmiyor mu yoksunluk olmuyor mu dost?Dostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree![]()
Geçer hocam Allah kurtarsın12 ayım kaldı 15 ay cezamin yatari
Boş mevzu olsa hapise gitmezsin. Neden hapis cezası aldın?Boş mevzu dost