Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Veda Vakti

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,289
2,472
113
Dostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree:)
Okurken üzüldüm, biz dışarıda eğlenmeye devam ederken sen yine dört duvar arasına öyle mi? Allah kurtarsin, Allah kimseyi düşürmesin.

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
304
83
kral 04/11/2025te duruşmam var ve bu hesap kiralama muhabbetinden ceza alacağım gibi duruyor sence duruşmadan önce yurtdışına kaçmalı mıyım
Dostlar yarın gece yola çıkıyorum izin bitti cezaevine teslim olacağım kendinize iyi bakın, bir daha ki izinde görüşmek üzere bol kumarlar sizleree:)

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
304
83
türkiyede hapse girip sicili bozuk bir şekilde yaşamaya çalışmak istemiyorum

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
kral 04/11/2025te duruşmam var ve bu hesap kiralama muhabbetinden ceza alacağım gibi duruyor sence duruşmadan önce yurtdışına kaçmalı mıyım
Mal zararını karsilamani karşı taraf kabul edip şikayetini çekerse 1 yıl 8 ay kamudan ceza yiyorsun orda 5 sene hagb veriyor 5 sene içinde suç iclemessen düşüyor odemessen mal zarari X2 adli para cezasi ve min 3 yıl 8 ay ceza

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Allah kurtarsın geçmiş olsun da benim en çok merak ettiğim içerideyken kumar krizin gelmiyor mu yoksunluk olmuyor mu dost?