4 dakika kala hızlandı işte farkı açmak için metooooAdamlar 38 attı ulan ne hayvan bunlar
Slot hayatimi mahvetti benmmBu ara su kasaya cok ihtiyacim var oda slotta denk gelebilir anca
Kimin etmediki dost olmayacagini bile bile veriyoruz bugun 3 5 elimize bisey gecicekdi oda kgumruk uzatmada yedi patladikSlot hayatimi mahvetti benmm
Trabzonspor yaktı beni son paramı attım gitti beraber bitti Beşiktaş alır dedim olmadıKimin etmediki dost olmayacagini bile bile veriyoruz bugun 3 5 elimize bisey gecicekdi oda kgumruk uzatmada yedi patladik
metine bak hele yan konudan kapmış hemen köfteyiKimin etmediki dost olmayacagini bile bile veriyoruz bugun 3 5 elimize bisey gecicekdi oda kgumruk uzatmada yedi patladik
Kupon atmadın burasyaTrabzonspor yaktı beni son paramı attım gitti beraber bitti Beşiktaş alır dedim olmadı
Adam hizli biz sadece buraya odaklandik bos cikmaz ins 🙂metine bak hele yan konudan kapmış hemen köfteyi![]()
Kırmızı isi bozduTrabzonspor yaktı beni son paramı attım gitti beraber bitti Beşiktaş alır dedim olmadı
Bellimi o 3 arkadas dost 🙂Sabah 9 10 gibi ödülleri yollayacağım 3 arkadaşa. Bir iki saat uyuyacağım.
Şimdiden ozaman kesene bereket dost , kazancın daim ola iyi sabahlar.Sabah 9 10 gibi ödülleri yollayacağım 3 arkadaşa. Bir iki saat uyuyacağım.
Kesene bereket iyi geceler reisSabah 9 10 gibi ödülleri yollayacağım 3 arkadaşa. Bir iki saat uyuyacağım.