- 3,443
- 16,493
- 113
O görevi verdim bi dahaki sefere İnşallah@VECNA musade varsa liste çıkarıcamz sonradan karışıklık olmasın diye
O görevi verdim bi dahaki sefere İnşallah@VECNA musade varsa liste çıkarıcamz sonradan karışıklık olmasın diye
AA görevlendirilmis birisi teşekkürler hocamO görevi verdim bi dahaki sefere İnşallah
dostum jokic maca iyi hazırlanmıs ilk yarıda verdiği performansın %50 sini versin gene denver kazanırDenver riskli biri riskliyse maçlardan sen düşün iyi gidiyoz
kral az çok belli bence vecna dostta az çok baksa anlar ta ilk mesajdan beri olan dostlar varÇıkarsin SS alalım geri silsin
Birazdan shellac liste yapar yorma kendini sen@VECNA musade varsa liste çıkarıcamz sonradan karışıklık olmasın diye
Takipleyenlerden birisi mi peki hocam o kutsal kişiO görevi verdim bi dahaki sefere İnşallah
Öyle orası bromkral az çok belli bence vecna dostta az çok baksa anlar ta ilk mesajdan beri olan dostlar var
Aynen öylekral az çok belli bence vecna dostta az çok baksa anlar ta ilk mesajdan beri olan dostlar var
Cebinde akrep var galiba@MR.YK arkadaş yapacak listeyi dağıtımı da o yapacak listeci ile birlikte 5 kişiye 1000 TL tabii kupon gelirse.
Harika kolay gelsin@MR.YK arkadaş yapacak listeyi dağıtımı da o yapacak listeci ile birlikte 5 kişiye 1000 TL tabii kupon gelirse.
niye la 10 kişi mi versinCebinde akrep var galiba
Maçlara odaklanalimBeyler rica ediyorum alıntı veya dm olursa rapor yeriz haberiniz olsun yapmayın
Haklısın kardeşimBeyler rica ediyorum alıntı veya dm olursa rapor yeriz haberiniz olsun yapmayın
Vermiş olman kafi dost, önemli olan hak yenmemesi ve adaletli olunması. Verilen kişi de yarı da şu kişiler var derse seviniriz. En azından görmüş oluruz kim var yokO görevi verdim bi dahaki sefere İnşallah
Kapat şu muhabbeti konu gidecek yoksaVermiş olman kafi dost, önemli olan hak yenmemesi ve adaletli olunması. Verilen kişi de yarı da şu kişiler var derse seviniriz. En azından görmüş oluruz kim var yok