- 21,285
- 7,925
- 113
Arka planda kazandın sonunda desene 😂forum uhursuz geliyor bize hacı saka makaaldık çektik bile 172.5 üst corinthians maci biraz terletti son adim ama won kaçınılmaz oldu
Arka planda kazandın sonunda desene 😂forum uhursuz geliyor bize hacı saka makaaldık çektik bile 172.5 üst corinthians maci biraz terletti son adim ama won kaçınılmaz oldu
yok 2-3 gündür hiç oynamadım bu gece oynadik cektik biraz. yarın yatırım bonusu alir maclara oynarız acelemiz yok sımdılık. yarin bi roll akar yalnız öğlen uyanabilirsemArka planda kazandın sonunda desene 😂forum uhursuz geliyor bize hacı saka maka
Daim olsun ve hayırlı olsun dostum evliliğinaldık çektik bile 172.5 üst corinthians maci biraz terletti son adim ama won kaçınılmaz oldu
Şimdiden bol şans sanadayok 2-3 gündür hiç oynamadım bu gece oynadik cektik biraz. yarın yatırım bonusu alir maclara oynarız acelemiz yok sımdılık. yarin bi roll akar yalnız öğlen uyanabilirsem
evlendigim yok nisan ayında açtığım konu o gelinin üstüne ne gelinler gitti bi bilsen 😁Daim olsun ve hayırlı olsun dostum evliliğin
AlacazOrlando geçen çok kötüydü insallah denk gelmez bize gene
Görüşürüz knk03.10 burdayız
Bol şans reis
Bol şans abi şans getiririm inşallah
Jokic reis her zaman kazandırır dost 🙏zevkle izlicem o maçıOrlando geçen maç kötüydü hiç beğenmedim denver için kolay lokma olması lazım. New Orleans da ya 100 u zor geçer yada 120 yi rahat atar ortası olmaz diye düşünüyorum bakalım ne olacak
kağıt üstünde yemin ederim bu kuponun oluru bu denverin falan rahat yenmesi gerek ama hep bi dümen döndürüyor bu nba. umarım kupon rahat rahat kazanır denver farkı ilk çeyrekten açsın 20 30 diye gitsin. new orleansta bi çeyrek 15 atsa şansa falan rahat içeri alınır.Orlando geçen çok kötüydü insallah denk gelmez bize gene
Aynen öyle kağıtta bakarsak denver rahat alır diğeri kumar amakağıt üstünde yemin ederim bu kuponun oluru bu denverin falan rahat yenmesi gerek ama hep bi dümen döndürüyor bu nba. umarım kupon rahat rahat kazanır denver farkı ilk çeyrekten açsın 20 30 diye gitsin. new orleansta bi çeyrek 15 atsa şansa falan rahat içeri alınır.
115 falan atar en fazlaOrlando geçen maç kötüydü hiç beğenmedim denver için kolay lokma olması lazım. New Orleans da ya 100 u zor geçer yada 120 yi rahat atar ortası olmaz diye düşünüyorum bakalım ne olacak
vecna hep altçı bir bildigi vardırAynen öyle kağıtta bakarsak denver rahat alır diğeri kumar ama