- 48,248
- 15,698
- 113
Bilemiyoz onu genel de almis olabilirLa korner 0 şu an 1 diyisnuz adam direkt antalyaya alt almış genel değil
Bilemiyoz onu genel de almis olabilirLa korner 0 şu an 1 diyisnuz adam direkt antalyaya alt almış genel değil
He antalya almis 0 o zaman
Görmek istemiyorlar dayı adamına göre muamele var forumdaKör olan görür
La yazıyor ya marabaBilemiyoz onu genel de almis olabilir
Ahhahajajsa orası öyle ben dağıtım yaptığım zaman çekilişle yaptımGörmek istemiyorlar dayı adamına göre muamele var forumda
Kuponu gormedik ilk yaziya baktik fffLa yazıyor ya maraba
Cok kişinin kellesini alicam sanıyorlar hep böyle kaybedicez zamanını bekliyorumAhhahajajsa orası öyle ben dağıtım yaptığım zaman çekilişle yaptım
Sabır sabır pazartesi yada salı rol açarım patlatirim burayıCok kişinin kellesini alicam sanıyorlar hep böyle kaybedicez zamanını bekliyorum
Sunu sevmiyorum reis adama Bol şans yazıyorsunuz adam sana tepkime bile atmıyor altta yazan arkadaşına kalpler sevgiler ya biz de namussuz muyuz burda bir olur iki olur yani tebrik ediyoruz yine aynı ayıp kardeşim ben bana dm atan 1 mesajı adama bile cevap veriyorum bu forumdaysak statü olarak kimse kimseden üstün değil bu ne kibirSabır sabır pazartesi yada salı rol açarım patlatirim burayı
Ahahhasjaj doğru vallahiSunu sevmiyorum reis adama Bol şans yazıyorsunuz adam sana tepkime bile atmıyor altta yazan arkadaşına kalpler sevgiler ya biz de namussuz muyuz burda bir olur iki olur yani tebrik ediyoruz yine aynı ayıp kardeşim ben bana dm atan 1 mesajı adama bile cevap veriyorum bu forumdaysak statü olarak kimse kimseden üstün değil bu ne kibir