- 1,022
- 482
- 83
42. Yim beyler Alır mıyız 5000 Freebeti 😁
Ekli dosyalar
-
394 KB Görüntüleme: 166
42. Yim beyler Alır mıyız 5000 Freebeti 😁
Yatırım şartını karşılamıyosanız eğer ödül eklemesi olmaz diskalifiye edilirsiniz diyo kurallarda. Ben geçen haftayı 34. Bitirdim ama yine de eklendi banaGeçen haftanın ödülleri hâlâ eklenmedi. 25 deyim böyle geç mi ekliyorlar
Yatırımı karşılıyorum. Yatırım olmazsa zaten oynatmıyor kiYatırım şartını karşılamıyosanız eğer ödül eklemesi olmaz diskalifiye edilirsiniz diyo kurallarda. Ben geçen haftayı 34. Bitirdim ama yine de eklendi bana
Yatırım şartını karşılamıyosanız eğer ödül eklemesi olmaz diskalifiye edilirsiniz diyo kurallarda. Ben geçen haftayı 34. Bitirdim ama yine de eklendi bana
O zaman bilmiyorum dostum vallaYatırımı karşılıyorum. Yatırım olmazsa zaten oynatmıyor ki
Vayy dana vay
leaderbord vardı 1 ftn 10 ftn 50 ftn yatırarak en yüksek puanı arıyordun orada ilk 1 hafta hep 1. 2. oldum sonra bi başladı botlar saat 23de mi ne bitiyordu. 22:50de 9995 bulunmus mesela yada 19995 çat 10 dakikada 2 tane 20000 2 tane 19999 geliyordu. ama ilk hafta 4k ftn kaldırdıydık günlük yatır çek yatır çek yapa yapaturnuva, yarışma ve çekilişlerde hile yapmayan bir tane büro yok bot hesaplar ile son dakikada sıralama dışına itilmezsen ödülü alırsın
Vbette tahmin yapıyorsun tr maçlarına 5000 freebet kazanma şansı yakalıyorsun çok güzelNey ağa bu ya
neye göre giriliyor bu sıralamayaBi kez 2500 aldım bir kez 1500 aldım bi ara 1500 daha alacaktım yatırımım yoktu diye vermediler şuanda yatırım bol bakalım nası olcak
Maç skor tahmini yapıyorsun ama haftada 500 lira yatırımının olması şartneye göre giriliyor bu sıralamaya
5 iş günükaç günde ekliyor bunlar
1169Vbet güncel giriş nedir şuan sabah beri giremiyom
Hayır daha eklenmedi33 tur eklendimi
Hızlısından bir iki maç bulmak lazım,33.hafta eklendi şimdi beyler bakabilirsiniz